Şofer din Bucureşti, PRINS de 12 ori într-un an conducând FĂRĂ PERMISUn bărbat din Bucureşti a fost tras pe dreapta de poliţişti de 12 ori într-un an de zile. Acesta a fost prins conducând fără să aibă permis de conducere, iar de două ori s-a întâmplat să fie şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti.

Sofer fara permis
Şofer fără permis

Timp de mai bine de un an de zile, bărbatul de 34 de ani era oprit cel puţin o dată pe lună de către poliţişti. De fiecare dată când i se cereau actele la control poliţiştii constatau că acesta nu avea permis, scrie romaniatv.net.

De cele mai multe ori a fost oprit de poliţişti în Bragadiru. Mai mult, pe lângă faptul că nu avea permis, bărbatul a mai fost prins de două ori conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cele din urmă bărbatul a fost reţinut miercuri noapte de către poliţişti, iar joi va fi dus în faţa judecătorilor. Acesta urmează să fie arestat preventiv.

Etichete: conducere fără permis, fara permis, şofer, sofer bucuresti

0/1 COMENTARII
Dan
20 oct 13:46
+0
VOTURI
-0
Conducerea fara permis este fapta penala, din cate stiam eu. De ce respectivul a fost lasat sa plece?
Politistii care l-au oprit si-au constatat ca n-are permis, e recidivist, ba mai e si baut, ce explicatie au? N-ar trebui sa dea si ei cu subsemnatul pe la fortele de munca, daca nu chiar pe la inchisoare pentru favorizarea infractorului?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE