ŞOFER TERIBILIST prins de RADAR pe Autostrada Soarelui. Bărbatul a rămas trei luni fără permisPoliţiştii au surprins vineri un tânăr care circula cu o viteză excesivă pe Autostrada Soarelui. Astfel, bărbatul mergea cu o viteză de 207 kilometri pe oră, el fiind lăsat fără permis şi amendat.

Sofer teribilist prins de radar pe Autostrada Soareluiua
Şofer teribilist prins de radar pe Autostrada Soareluiuâ

Tânărul de doar 19 ani a fost prins de poliţişti pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 206. Acesta circula cu o viteză de 207 kilometri pe oră, spun poliţiştii.

Şoferul teribilist a fost amendat cu 945 de lei şi a rămas fără permis timp de 90 de zile. Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Etichete: autostrada bucuresti constanta, Autostrada Soarelui, radar, radar autostrada soarelui, sofer lasat fara permis, sofer prins de radar, sofer teribilist, viteza autostrada soarelui

0/1 COMENTARII
Cris
30 apr 14:16
+0
VOTURI
-0
Inainte de a opri soferii teribilisti cu radarul, Autostrada A2 trebuie sa intre int-un proces URGENT de reparatii capitale care sa asigure o siguranta cand circuli cu 130 kmh - viteza comuna de autostrada.

Escrocii de la CNANDR sa-si dea demisia si sa lase pe cineva capabil sa repare urgent autostrada pentru ca suntem de rasul curcilor ca neam si ca tzara.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h