Şoferi amendaţi după ce au intrat cu maşinile pe plajăDoi şeferi au fost amendaţi, cu câte 20.000 de lei, după ce au intrat cu maşinile pe plaje, în Mamaia şi Vama Veche, un al treilea conducător auto fiind căutat de poliţişti după ce a pătruns cu maşina pe o plajă din Năvodari, transmite Mediafax.

Soferi amendati dupa ce au intrat cu masinile pe plaja
Şoferi amendaţi după ce au intrat cu maşinile pe plajă

Potrivit poliţiştilor constănţeni, un tânăr din Ilfov intrat, la finele săptămânii trecute, cu un autoturism de teren pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia.

Şoferul a făcut slalom printre persoanele aflate în acel moment pe plajă şi a intrat chiar şi în mare cu maşina, fiind filmat însă de un martor.

Imaginile au ajuns la poliţiştii constănţeni, care, după ce l-au identificat, l-au amendat pe conducătorul auto cu 20.000 de lei.

O situaţie similară s-a petrecut şi în Vama Veche, poliţiştii reuşind şi de această dată, pe baza imaginilor furnizate de martori, să-l identifice pe şoferul vinovat. Şi în acest caz, conducătorul auto, un tânăr din Bucureşti, a fost sancţionat cu 20.000 de lei.

De asemenea, oamenii legii caută un bărbat care a pătruns pe o plajă din Năvodari la volanul unui autoturism înmatriculat în Sibiu. Şi în această situaţie, după ce va fi identificat şoferul, va fi aplicată o sancţiune contravenţională de 20.000 de lei.

Etichete: masini plaja, şoferi amendaţi, soferi plaja

0/1 COMENTARII
Cris
02 May 20:03
+0
VOTURI
-0
Ce giboni, bai nene... Cum vor unii romani sa arate lumii ca valoreaza mai mult decat un raht cu ochi, daca se dau in stamba...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h