Șoferi ANAF, amendați de poliţişti pentru că au parcat pe locuri rezervate persoanelor cu handicapŞoferi ai ANAF au fost amendaţi, la Târgoviște, de poliţiştii locali după ce au parcat maşinile de serviciu pe locuri rezervate persoanelor cu dizabilități.

Șoferi ai ANAF, amendati de politistii locali
Șoferi ai ANAF, amendați de poliţiştii locali

Polițiștii locali din Târgoviște au amendat, luni, doi șoferi care parcaseră mașinile de serviciu ale ANAF pe locuri rezervate persoanelor cu dizabilități.

"Polițiștii locali erau în zonă, șoferii celor două mașini ANAF parcate pe locuri pentru persoane cu handicap au fost sancționați contravențional, conform Legii 448/2006, art. 100, lit. f'', a confirmat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgoviște, Raluca Moldoveanu, potrivit Agerpres.

Conform legii, parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap se sancționează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv.

Un site de informații din județ a publicat o filmare cu momentul în care polițiștii cer actele la control, iar trecătorii îi îndeamnă să-i amendeze pe cei care au parcat necorespunzător.

Momentul este surprins în zona Pieței 1 Mai din Târgoviște.

Etichete: ANAF, mașini ANAF

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE