Şoferi depistaţi cu VITEZĂ EXCESIVĂ pe DN1 şi pe autostrada A3Mai mulţi conducători auto au fost depistaţi, marţi, cu aparatul radar, dintr-o autospecială neinscripţionată a poliției, în timp ce conduceau cu viteză excesivă pe DN1 şi pe autostrada A3, anunţă IGPR.

Soferi depistati cu VITEZA EXCESIVA pe DN1 si pe autostrada A3
Şoferi depistaţi cu VITEZĂ EXCESIVĂ pe DN1 şi pe autostrada A3

"Pe vreme ploioasă, distanța de frânare crește considerabil, iar vizibilitatea scade. Cu toate acestea, unii șoferi pun în pericol siguranța circulației, neadaptând viteza la condițiile de trafic. Șapte conducători auto care au depăşit viteza legală cu mai mult de 50 de km/h au rămas fără permis, pentru 90 de zile, după ce au fost depistaţi de poliţişti, cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, pe DN1 și pe Autostrada 3", se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române .

Etichete: radar, şoferi viteză excesivă, viteza excesiva

0/4 COMENTARII
M.Vally
13 oct 08:22
+0
VOTURI
-0
Hahahahhhhaaa!!!! Exact ce zicea Radar in primul comentariu! Politia care pandeste!

Ma, "desteptule"! Poza nu e in Romania! Garcea ala are alta uniforma, probabil germana! Deci uite ca se poate sa se stea "la panda" si-n alte tari "civilizate"!
De ce nu ia permisul cocalarilor din trafic? Cam ca tine, cand urli ca, desi ai incalcat legea, n-ar trebui sa fii sanctionat deoarece nu i-ai vazut pr politisti? Cat de penibil poti fi?
De ce nu ridica masinile oprite neregulamentar? Pai n-au legea care sa le permita! Nu toti cocalarii au facut gura ca sa nu se mai ridice, iar guvernul a mai dat o pomana electorala si a decis ca masinile pot fi parcate oriunde, doar sa fie ei votati?

Rusine!!!... cocalarule! Crezi ca legea se aplica doar cand vezi politistul?
vallym
12 oct 20:43
+0
VOTURI
-0
tara prostilor...garcea cu radar pe pasarela...platit din banii tai sa ti ia banii!!!dar de ce nu sta in trafic cand iti arde buza?de ce nu ia permisul tuturor cocalarilor din trafic sau nu amandeaza/ridica masinile parcate neregulamentar??in orice tara civilizata politi are rol de preventie si modelare a tinerilor si a soferilor neglijent, la noi e doar un instrument de suprataxare corupt si invechit...rusine!!!
Ing.
12 oct 11:57
+0
VOTURI
-0
La Liceul Francez, unde e limitarea de 50 km/h, stă poliţaiul cu pistolul radar pe pasarela pietonală.
Radar
11 oct 21:52
+0
VOTURI
-0
Cuuum? Neinscriptionata? Nu se pune! Nu-i corect! Pacalesc soferii! Stau la panda sa le ia banii!
Pai in statele "cilivizate" din vestul Europei, Germania de exemplu, nu sta politistul pe pasarela cu radaru-n mana! Poza de mai sus e fotosopata!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h