Şoferii care circulă pe banda specială de RATB de pe Calea Dorobanţilor, AMENDAŢI de poliţiştiBrigada Rutieră a Capitalei a demarat, joi seară, o acţiune, care are ca scop sancţionarea şoferilor care circulă pe banda specială de RATB de pe Calea Dorobanţilor.

La trei luni de la instituirea sensurilor unice pe Calea Dorobanţilor şi Str. Polonă, Brigada Rutieră de Poliţie a demarat o nouă acţiune care are ca scop sancţionarea şoferilor care circulă pe banda specială de RATB de pe Calea Dorobanţilor. Astfel, joi, în jurul orei 17.00, poliţiştii îi sancţionau pe conducătorii auto care ignorau indicativele rutiere amplasate de trei luni în zonă.

Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, a declarat, pentru B365.ro, că asemnea controale care au ca scop sancţionărea conducătorilor auto care circulă pe interzis pe Calea Dorobanţilor se fac periodic.

SENS UNIC PE DOROBANȚI ȘI POLONĂ: Noile reguli de trafic introduse în București pe 12 septembrie au creat iniţial și mai mult haos în zona centrală a Capitalei care este supra-aglomerată. După instituirea noilor reguli de circulaţie se circulă pe un singur sens pe o porțiune din Calea Dorobanți, precum și pe strada Polonă.

Începând cu data de 12 septembrie 2014. sensurile unice au fost instituite astfel:

- Calea Dorobantilor (cu permiterea circulatiei în sens invers, pe o banda, a transportului public local), pe tronsonul cuprins între bd.Dacia si sos.Stefan cel Mare, dinspre sos. Stefan cel Mare catre bd.Dacia

- strada Polona, pe tronsonul cuprins între str.M.Eminescu si sos.Stefan cel Mare, dinspre str.M.Eminescu catre sos.Stefan cel Mare.

Schimbările fac parte din "planul de mobilitate" al municipalității. În următorii ani pe zeci de artere ar trebui să se poată circula doar într-un sens, cum se întâmplă de altfel în multe capitale europene.

Etichete: amendă, amenda circulatie, brigada rutieră, Calea Dorobanţilor, circulaţie interzisă, interzis, Sectorul 1, sens unic

0/2 COMENTARII
vlad
12 dec 10:42
+0
VOTURI
-0
Amenda?? Sa le ia carnetul, mai rarim traficul... sa mearga si ei cu autobuzul, sa vada cum e sa stai blocat in transportul public pt ca bizonii din trafic nu-ti dau prioritate.
Vax
12 dec 10:01
+0
VOTURI
-0
Pai de-aia se circula cum se circula.
S-au pus indicatoare de trei luni de zile, iar Politia moare de grija celor care nu le respecta, lasandu-i sa circule cum vor, ca nu cumva sa-i streseze. Iar dupa trei luni in care respectivii soferi au circulat dupa cum ii taia capul, s-au apucat si ei sa dea sanctiuni.
Exista indicatoare care interzic un lucru? Pai respecta-le! Ce, daca dau cu masina peste un pieton, ma lasa Politia in pace si vine peste 3 luni sa ma intrebe de ce am dat peste ala?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h