Tânăr reţinut în Capitală, după ce a jefuit mai mulţi taximetriştiUn tânăr, dependent de droguri, a fost reţinut duminică, de anchetatorii bucureşteni, după ce ar fi jefuit mai mulţi taximetrişti, de la care ar fi luat bani, telefoane mobile şi tablete.

Șoferii de taxi din Capitala pot rasufla usurati. Politia a retinut talharul "de taximetristi"
Șoferii de taxi din Capitală pot răsufla ușurați. Poliția a reținut tâlharul "de taximetriști"

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, lua taxiuri din Sectorul 2 al Capitalei, cu care făcea curse lungi prin cartierele Rahova şi Ferentari, apoi revenea în zona de unde plecase, unde sub ameninţarea unui cuţit îi tâlhărea pe şoferi. În alte cazuri, în timpul cursei, acesta a reuşit doar să fure obiecte de valoare, potrivit romanialibera.ro.

Anchetatorii au stabilit, până în prezent, că bărbatul a tâlhărit doi şoferi, a furat de la alţi patru, iar pe unul l-a înşelat plecând fără să plătească suma datorată pentru cursă.

Tânărul a fost ridicat duminică dimineaţă, în urma unei percheziţii la locuinţa sa, unde anchetatorii au găsit şi unul dintre bunurile reclamate de victime.

După ce l-au audiat, anchetatorii au emis ordonanţă de reţinere pe numele acestuia şi vor cere magistraţilor Judecătoriei Sectorului 2 arestarea preventivă a acestuia.

Etichete: Bucureşti, hoţ, Poliţia Capitalei, reţinut, tâlhar, taxi, taximetrişti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h