ŞOFERII vor fi OBLIGAŢI să dea din nou examenul scris pentru permis dacă încalcă legeaNOUL COD RUTIER. O noua lege vine sa ii enerveze pe soferii din Romania. Orice sofer care va incalca regulile Noului Cod Rutier va fi obligat sa redea examenul scris pentru a-si recupera carnetul de conducere.

Permis de conducere
Permis de conducere

În plus, persoanele care nu au cel puţin 11 clase nu vor mai putea susţine examenul pentru permis. Autorităţile au decis acest lucru pentru a stimula elevii să meargă la şcoală, dar şi pentru a reduce semnificativ numărul accidentelor.

Mai mult decât atât, noua prevedere vine ca urmare a faptului că mulţi şoferi din România şi-au cumpărat carnetul de şofer.

NOUL COD RUTIER.  Conform autorităţilor, cei care vor încălca regulile de circulaţie în mod repetat vor fi obligaţi să treacă din nou examenul scris pentru a primi permisul de conducere. Regulile se aplică în cazul persoanelor care au încălcat legea de cinci ori pe durata unui an şi au fost sancţionate.

Cei care vor incalca regulile de circulatie in mod repetat vor fi obligati sa treaca iar examenul scris pentru a primi permisul inapoi. Aceasta lege se va aplica in cazul celor care au incalcat legea de 5 ori pe durata unui an si a fost sanctionat.

Etichete: noul Cod Rutier, permise

0/3 COMENTARII
Alex
06 Dec 11:07
+0
VOTURI
-0
Pe vremea lui Ceausescu periodic soferii profesionisti erau pusi sa dea testari. Desi toti se considerau asi abia vreo 30% treceau testare.Picatul avea dreptul sa repete examinarea dupa o luna,daca nu reusea nici de data asta,valea fratioare, adio si-un praz verde !
bibi
06 Dec 08:29
+0
VOTURI
-0
acu' sa vezi spagi. mai ales de la aia care si-au cumparat carnetu'
@@@
06 Dec 04:21
+0
VOTURI
-0
asta trebuia data acu' 15-20 de ani

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h