Şoferii parchează pe gazonul proaspăt pus în faţa Mega Mall, deşi parcarea mallului stă goală. FOTOGazonul proaspăt pus în faţa Mega Mall nu a stat multă vreme neatins. Şoferii au parcat pe gazon la doar două zile după ce gazonul a fost pus în faţa mallului, deşi erau disponibile gratuit locuri în parcările celor două centre comerciale din zonă. 

Revoltată de faptul că şoferii au parcat pe gazonul proaspăt pus la finele săptămânii trecute în faţa Mega Mall, o bucureşteancă a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, Sonya Taly, mai multe fotografii care arată faptul că nesimţirea unora depăşeşte orice limite. Potrivit acesteia, deşi aveau la dispoziţie locuri libere de parcare atât în Mega Mall, cât şi la Kaufland, şoferii au preferat să parcheze maşinile fix pe gazonul proaspăt pus. "Ce guvern sa vina care poate educa o astfel de nesimtire!!!", a scris, revoltată, bucureşteanca.

Femeia a făcut şi o sesizare către Primăria Sectorului 2. Reprezentanţii administraţiei locale i-au transmis acesteia că şoferii care vor parca pe gazon vor fi sancţionaţi. "Urmare sesizarii dumneavoastra, domnul primar Neculai Ontanu a dispus Politiei Locale Sector 2 monitorizarea zonei unde este plantat gazonul, atat video, cat si prin echipaje de patrula. Iar detinatorii autoturismelor parcate pe spatiul verde vor fi imediat sanctionati contraventional conform prevederilor legale si obligati sa indeparteze de indata masina de pe spatiul verde", au transmis reprezentanţii Primăriei Sectorului 2, la sesizarea bucureştencei.

Ulterior, Mariana Georgescu, şefa direcţiei de comunicare din cadrul Primăriei Sectorului 2 i-a transmis bucureştencei că Poliția Locală Sector 2 monitorizează video și cu echipaj auto zona respectivă. "Vă informăm că în această după-amiază, inclusiv la această oră, nu este nici o mașină parcată. Fotografiile sunt cele postate ieri. Noi va mulțumim pentru sesizare si avem un interes comun de a pastra ceea ce facem si sa sanctionam pe cei care stau rau cu civilizatia", a scris Mariana Georgescu, luni seară, într-un comentariu la postarea bucureştencei.

Etichete: gazon, Mega Mall, MEGA MALL BUCURESTI, parcare, Sectorul 2

0/3 COMENTARII
Gaspar
26 Nov 14:24
+0
VOTURI
-0
Sa vezi cum au facut trotuarele prin noua reconfigurare...Cine sta in zona e disperat ca nu mai are unde sa lase masina cand vine acasa...Sa vezi cum cei care vin la Mall, parcheaza pe locurile riveranilor de parcare si asa putine si ei traverseaza la Mall...De ce sa parcheze in mall, unde e gratis, subteran cand poti sa o lasi in fata pe locul unuia ce traieste acolo...Toti marlanii parcheaza vis avis de Mega Mall in loc sa parcheze in mall-ul propriu zis
lege
17 Nov 15:41
+0
VOTURI
-0
problema vine de la codul rutier care trebuie schimbat, trebuie interzisa parcarea pe trotuare, spatii pietonale si spatii verzi publice. probabil suntem singura tara din uniunea europeana unde se parcheaza pe trotuar. e logic, trebuie schimbata legea.
frone
17 Nov 15:10
+0
VOTURI
-0
niste colcalari! s-au trezit in oras cu masina si au crezut ca sutn pe camp imediat ce au vazut ceva verde...acolo se simt ei bine!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE