Șoferii preferă să stea la coadă la podul de la Fetești, deși nu este nevoieLa stația de taxare de la Fetești, de pe Autostrada Soarelui, se formează cozi interminabile chiar și după ce s-a introdus metoda achitării taxei în benzinării sau prin SMS. Asta pentru că șoferii nu apelează la noile modalități de plată deși ani la rând s-au plâns că ajung greu la mare pentru că stau la cozi la Feteşti. Mulţi turişti preferă să aştepte la ghişee și spun că încă nu au încredere în noua tehnolgie.

Șoferii prefera sa stea la coada la podul de la Fetesti, desi nu este nevoie
Șoferii preferă să stea la coadă la podul de la Fetești, deși nu este nevoie

La stația de taxare de la Fetești, de pe Autostrada Soarelui, se formează cozi interminabile chiar și după ce s-a introdus metoda achitării taxei în benzinării sau prin SMS. Asta pentru că șoferii nu apelează la noile modalități de plată deși ani la rând s-au plâns că ajung greu la mare pentru că stau la cozi la Feteşti. Mulţi turişti preferă să aştepte la ghişee și spun că încă nu au încredere în noua tehnolgie.

„Încă nu am folosit vreodată (sistemul de plată prin SMS, n.r.) şi am zis că nu este sigur, din cauza asta”, spune un șofer citat de Digi24.ro. 

„Pe urmă să ne pomenim că ne vine acasă (atenţionare de plată a taxei, n.r.)”, spune un alt şofer.

„Preferăm să dăm aici, plătim din siguranţă”, spune altcineva.

Alţii ar fi vrut să plătească din timp, la benzinării, dar spun că nu au reuşit.

„Am fost la o benzinărie şi nu aveau în Constanţa. Nu mă complic cu SMS-ul, pot să greşesc, pe urmă să plătesc amendă, prefer la staţii”, spune o femeie.

Şoferii care au achitat taxa la ghişeu au avut de aşteptat, în medie, 10 minute. Sistemul de plată prin SMS a fost introdus de 1 mai şi în două luni a fost folosit de peste 300.000 de ori.

Taxa de pod de la Feteşti poate fi plătită şi în benzinăriile OMV, Petrom, Rompetrol şi MOL.

Etichete: A2, Autostrada Soarelui, Fetești, taxa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE