Şoferul care a provocat accidentul de pe Şoseaua Chitila NU avea PERMIS DE CONDUCEREŞoferul care a provocat un accident rutier grav, duminică seară, pe Şoseaua Chitila, soldat cu moartea a doi soţi şi rănirea copilului lor de trei ani, nu avea permis de conducere.

Soferul care a provocat accidentul de pe Soseaua Chitila NU avea PERMIS DE CONDUCERE
Şoferul care a provocat accidentul de pe Şoseaua Chitila NU avea PERMIS DE CONDUCERE

Primele cercetări ale accidentului grav care s-a produs duminică seara pe Şoseaua Chitila din Capitală au arătat că şoferul autoturismului care a lovit, pe trecerea de pietoni, o familie, provocând moartea celor doi soţi şi rănirea uşoară a copilului lor de trei ani, nu avea permis de conducere.

Starea celuilalt rănit, un copil de 14 ani, care se afla în maşina şoferului care a provocat accidentul, este în continuare gravă. Femeia ucisă pe trecerea de pietoni era însărcinată în luna a opta.

Şoferul care a provocat un accident grav, duminică seară, pe Şoseaua Chitila din Capitală, a murit la Spitalul Universitar. Cei doi pietoni care şi-au pierdut viaţa după ce au fost loviţi de autoturism pe trecere erau soţ şi soţie, iar femeia era însărcinată, a declarat, luni, pentru News.ro, comisarul şef Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

VEZI ŞI TRAGEDIE în Capitală. Un şofer a spulberat o familie pe trecerea de pietoni

Etichete: accident Chitila, accident rutier Bucureşti, accident soseaua chitila

0/3 COMENTARII
Cristian
16 Aug 12:46
+0
VOTURI
-0
Pentru "vlad" > Daca a murit, cum va putea primi pedeapsa cu inchisoarea?! Sau comentam fara sa citim...?
vlad
16 Aug 11:08
+0
VOTURI
-0
Ar trebui sa primeasca inchisoare pe viata!!! Dar cu sistemul nostru juridic... probabil o sa ia 15 ani, ca saracul nu a vrut sa-i omoare si probabil dupa 7-8 ani iese pt buna purtare
zzz
15 Aug 23:31
+0
VOTURI
-0
cica facea curse in fiecare seara .... inseamna ca politia nu era prin zona cam in fiecare seara ... ce tara.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE