Şoferul care a provocat accidentul din centrul Capitalei a fost reţinut pentru tentativă de omorŞoferul care a provocat accidentul de sâmbătă din centrul Capitalei, unde a lovit cu maşina alte trei autoturisme, soţia sa afirmând că a provocat accidentul cu intenţie, întrucât a vrut să o omoare, a fost reţinut pentru tentativă de omor, duminică seară, după ce a fost audiat timp de aproximativ şapte ore. La intrarea la audieri, bărbatul a spus că şi el, şi soţia sa, cu care se afla în maşină, consumaseră droguri.

Accident in Bucuresti
Accident în Bucureşti

Bărbatul, Dragoş Bârligea, a fost reţinut sub acuzaţiile de tentativă de omor şi consum de droguri. El va fi dus în arestul Poliţiei Capitalei, iar luni ar urma să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Dragoş Bârligea a fost audiat la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei timp de aproximativ şapte ore.

El a fost externat de la Spitalul Floreasca duminică după-amiază, iar la intrarea la audieri le-a spus jurnaliştilor că, într-adevăr, consumase droguri, dar că nu a provocat accidentul intenţionat, aşa cum susţine soţia sa.

Întrebat de jurnalişti dacă consumase droguri înainte de producerea accidentului, bărbatul a confirmat: "Da, eram drogaţi şi eu, şi ea".

El a mai spus că drogurile i-au dat "starea de tensiune şi agitaţie", dar că nu intenţiona să omoare pe nimeni şi că circula cu viteză mare pentru că aşa îi place soţiei lui.

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, pe bulevardul Dacia, unde Dragoş Bârligea, aflat la volanului unui autoturism BMW, a lovit trei maşini. Martorii spun că el a intrat cu viteză foarte mare în intersecţie, a lovit trei maşini, apoi a ieşit din autoturism lovindu-şi soţia şi ameninând-o cu moartea. "Striga la ea că o omoară. Se băteau cu picioarele, cu pumnii, tăvălindu-se pe jos", a spus un martor. De asemenea, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a lovit cu capul geamul unui taximetru oprit la semafor.

Soţia şoferului le-a spus poliţiştilor că bărbatul consumase cocaină şi că o ameninţase cu moartea, el provocând intenţionat accidentul. Ea a mai spus că bărbatul o lovea frecvent, aşa cum s-a întâmplat şi sâmbătă, când a luat-o la bătaie în maşină şi a ameninţat că o omoară.

Bărbatul a fost calmat abia după intervenţia poliţiştilor locali şi dus la Spitalul Floreasca, unde a fost internat sub pază, refuzând să dea declaraţii anchetatorilor.

Alte patru persoane rănite în accident au fost preluate de ambulanţe şi duse la spitalele Elias şi Floreasca.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că permisul auto găsit de poliţişti asupra şoferului este eliberat în Liban, fiind luată în calcul ipoteza că documentul este falsificat, astfel că anchetatorii vor face verificări pentru a stabili autenticitatea acestuia.

Dragoş Bârligea este din Câmpina şi are, împreună cu soţia sa, mai multe studiouri de videochat în Capitală.

Acest caz este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Etichete: accident, accident Bucureşti, Bucureşti, sofer tentativa de omor

0/1 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU!
05 Feb 10:31
+0
VOTURI
-0
Oferta originala munca online exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE