Şoferul din Bucureşti care a accidentat mortal o femeie şi a fugit, a fost ARESTAT PREVENTIVDaniel Marius Văitiş, şoferul care a accidentat mortal o femeie în Capitală şi a fugit, fiind apoi prins la îndemnul celebrului poliţist Marian Godină pe Facebook, va fi arestat preventiv, a decis Judecătoria Sectorului 3, hotărârea fiind executorie, însă nu şi definitivă.

Daniel Marius Vaitis
Daniel Marius Văitiş
Foto: captura video

Tânărul a mers marţi dimineaţa la Judecătoria Sectorului 3 pentru a participa la sedinţa de judecată. La finalul dezbaterilor a aşteptat decizia magistraţilor la sediul instanţei. Judecătorii au decis să emită un mandat de arestare prevetivă pentru 30 de zile pe numele lui Daniel Văitiş, acesta urmând să fie încarcerat, scrie Mediafax.

"Mă voi prezenta singur, nu am cerut judecătorilor o altă măsură. Sigur că am regrete, nu ai cum să nu regreţi aşa ceva", a declarat bărbatul după ce a aflat hotărârea judecătorilor.

Daniel Văitiş, şoferul care a accidentat mortal o femeie în Capitală şi a fugit, nu este la prima abatere de la lege. În luna iunie a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru conducere fără permis. De asemenea, bărbatul a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti în anul 2012 la trei ani de închisoare cu suspendare pentru furt calificat, termenul de încercare fiind de şase ani.

Etichete: accident Bucureşti, Daniel Marius Văitiş, sofer a accidentat mortal o femeie, sofer arestat preventiv, sofer bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE