Şoferul care a accidentat mortal 5 oameni în staţia de autobuz, ARESTAT preventivTribunalul Brăila a dispus, joi, arestarea preventivă a şoferului care a accidentat mortal cinci persoane într-o staţie de autobuz din Brăila, pe data de 4 aprilie 2016. Anterior, magistraţii Judecătoriei Brăila deciseseră ca şoferul să fie plasat în arest la domiciliu, informează Agerpres.

Soferul drogat care a accidentat mortal 5 oameni in statia de autobuz, ARESTAT preventiv
Şoferul drogat care a accidentat mortal 5 oameni în staţia de autobuz, ARESTAT preventiv

Tribunalul Braila a admis contestatia Parchetului de pe langa Judecatoria Braila si a dispus arestarea preventiva a lui Marius Negoita, in varsta de 27 de ani.

Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, iar politistii urmeaza sa mearga la domiciliul acestuia, unde se afla incepand de miercuri, cand a fost externat din spital, pentru a-l ridica si a-l duce in arestul IPJ Braila, scrie Hotnews. 

Amintim ca rudele celor cinci persoane care au fost lovite mortal pe 4 aprilie de o masina, in timp ce se aflau intr-o statie de autobuz din municipiul Braila, au protestat doua seri la rand in Piata Independentei, impotriva deciziei instantei de trimitere in arest la domiciliu a soferului vinovat de producerea accidentului.

Potrivit rezultatelor probelor venite de la Institutul de Medicina Legala Iasi, Marius Negoita nu a consumat droguri in ziua producerii accidentului.

Rezultatele expertizei toxicologice efectuate de IML Iasi infirma, astfel, analizele preliminare facute in ziua accidentului, la Unitatea de Primiri Urgente Braila, care aratau ca soferul consumase droguri. Potrivit specialistilor, exista posibilitatea ca aparatele sa fi fost pacalite de faptul ca soferul lua medicamente pentru epilepsie, o boala pe care o ascundea de zece ani.

Etichete: accident braila, arest preventiv, sofer drogat, statie de autobuz braila

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h