Şoferul maşinii cu numere anti-PSD, cu avocatul la sediul Poliţiei RutiereŞoferul maşinii cu numere anti-PSD înmatriculată în Suedia, Răzvan Ştefănescu, a ajuns, marţi, însoţit de avocat la sediul Poliţiei Rutiere pentru a-şi clarifica situaţia. El susţine că ar fi schimbat plăcuţele de înmatriculare dacă poliţiştii care l-au oprit anterior ar fi dispus acest lucru, întrucât are la el şi numerele de înmatriculare oficiale ale maşinii.

Masina cu numere anti-PSD
Mașina cu numere anti-PSD

Răzvan Ştefănescu a sosit, marţi dimineaţă, la sediul Poliţiei Rutiere însoţit de un avocat. El a declarat presei că direşte să-şi clariifice situaţia, prioritatea fiind recuperarea permisului de conducere.

"Sper să se rezolve. Sunt şofer, e meseria mea", a spus Răzvan Ştefănescu.

Acesta a precizat că ar fi schimbat plăcuţele de înmatriculare de la intrarea în ţară dacă poliţiştii care l-au oprit până acum în trafic i-ar fi atras atenţia că folosirea lor este ilegală şi dacă ar fi dispus schimbarea lor.

"Dacă le-aş fi schimbat de capul meu aş fi făcut o ilegalitate", a mai spus Răzvan Ştefănescu care a precizat că are asupra sa şi numerele de înmatriculare oficiale ale autoturismului.

Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut, luni, numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia. De asemenea, a fost reţinut pemisul de conducere al şoferului, acesta declarând că a înmatriculat maşina în luna aprilie şi că se află în concediu în România, fiind în drum spre litoral.

Poliţia Rutieră a deschis dosar penal în acest caz şi susţine că maşina cu numărul de înmatriculare "M..EPSD" nu are drept de circulaţie în România, invocând o informare transmisă de Biroul Interpol Stockholm, în timp ce Ambasada Suediei la Bucureşti a precizat că autoturismul are drept de circulaţie în Uniunea Europeană, dar că posesorul trebuie să deţină documentele oficiale pentru ambele seturi de numere – personalizate şi oficiale.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al Agenţiei de Transport din Suedia, Eva Isaksen, a declarat că plăcuţele personalizate îi vor fi retrase şoferului român.

 

Etichete: anti psd, mesaj antipsd, numere suedia, psd, scandal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE