Şoferul Touareg-ului care a scos un Logan de pe şosea, REŢINUT pentru tentativă de omorŞoferul maşinii Volkswagen Touareg care, vara trecută, a intrat într-o Dacia Logan, lângă Fântâna Mioriţa, este urmărit penal pentru tentativă de omor calificat şi tulburarea liniştii publice, anunţă Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Bărbatul a fost reţinut miercuri pentru 24 de ore.

Soferul Touareg-ului care a scos un Logan de pe sosea, RETINUT pentru tentativa de omor
Şoferul Touareg-ului care a scos un Logan de pe şosea, REŢINUT pentru tentativă de omor
Foto: trafictube.ro

Parchetul anunţă că a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând de la data de 10.02.2016, a inculpatului SĂNDUCU IULIAN-ŞERBAN, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

COMUNICATUL DE PRESĂ remis de Parchet:

"În ordonanţele procurorilor se arată că, în cauză, există date şi probe care conturează următoarea stare de fapt:
La data de 04.07.2015, în jurul orelor 10:15, în timp ce conducea un autoturism marca VW Touareg pe şos. Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa, pe sensul de ieşire din Bucureşti, în condiţiile unui trafic intens, inculpatul SĂNDUCU IULIAN-ŞERBAN a avut un comportament şicanator şi agresiv faţă de un alt participant la trafic – persoana vătămată C.F., aflată într-un autoturism marca Dacia Logan, împreună cu părinţii săi, C.I. şi C.A. – după care, când a ajuns în paralel cu acesta, circulând cu o viteză de aproximativ 89 km/h, a frânat brusc şi a virat violent în direcţia autoturismului Dacia Logan, intrând în coliziune cu acesta în mod intenţionat; urmare a impactului, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat spre dreapta, acroşând în traiectoria sa un alt autoturism care circula pe banda unu, apoi a traversat trotuarul, trecând la foarte mică distanţă de un pieton – persoana vătămată B.C.I. – a escaladat rampa de pământ ce acoperă baza piciorului podului feroviar din zonă, rămânând suspendat în imediata apropiere a acestuia.

Prin acţiunea violentă descrisă mai sus, comisă pe şos. Bucureşti-Ploieşti, în prezenţa a numeroşi participanţi la trafic, incidentul fiind totodată amplu relatat în presă, au fost tulburate ordinea şi liniștea publică, aducându-se astfel o atingere relaţiilor referitoare la convieţuirea socială.

Facem precizarea că prezenta cauză penală are la bază sesizarea din oficiu a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti ca urmare a postării pe internet, la data de 23.09.2015, a înregistrării video a incidentului descris anterior."

Etichete: Fântâna Mioriţa, omor, Parchet, touareg

0/2 COMENTARII
BANI BANI BANI
11 feb 15:03
+0
VOTURI
-0
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : posturidemunca.ema@gmail.com
Dadi
11 feb 09:48
+0
VOTURI
-0
Pentru timpuri moderne, metode moderne de castig! Acum exista mijloace pentru toti! TE AȘTEPTAM ÎN ECHIPA NOASTRA ! Iti oferim instruire gratuita si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Cere mai multe informatii la adresa de email: cosdadi@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE