Şoferul Touareg-ului care a scos un Logan de pe şosea, trimis în judecată de ParchetŞoferul Touareg-ului care, vara trecută, a intrat într-o Dacia Logan, lângă Fântâna Mioriţa, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat și tulburarea liniștii publice, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Soferul Touareg-ului care a scos un Logan de pe sosea, trimis in judecata de Parchet
Şoferul Touareg-ului care a scos un Logan de pe şosea, trimis în judecată de Parchet
Foto: trafictube.ro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunță, printr-un comunicat de presă, că a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului SĂNDUCU IULIAN-ŞERBAN sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

La data de 04.07.2015, în jurul orelor 10:15, în timp ce conducea un autoturism marca VW Ppe şos. Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa, pe sensul de ieşire din Bucureşti, în condiţiile unui trafic intens, inculpatul SĂNDUCU IULIAN-ŞERBAN a avut un comportament şicanator şi agresiv faţă de un alt participant la trafic – persoana vătămată C.F., aflată într-un autoturism marca DACIA Logan, împreună cu părinţii săi, C.I. şi C.A. – după care, când a ajuns în paralel cu acesta, circulând cu o viteză de aproximativ 89 km/h, a frânat brusc şi a virat violent în direcţia autoturismului DACIA Logan, intrând în coliziune cu acesta în mod intenţionat; urmare a impactului, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat spre dreapta, acroşând în traiectoria sa un alt autoturism care circula pe banda unu, apoi a traversat trotuarul, trecând la foarte mică distanţă de un pieton – persoana vătămată B.C.I. – a escaladat rampa de pământ ce acoperă baza piciorului podului feroviar din zonă, rămânând suspendat în imediata apropiere a acestuia.

Prin acţiunea violentă descrisă mai sus, comisă pe şos. Bucureşti-Ploieşti, în prezenţa a numeroşi participanţi la trafic, incidentul fiind totodată amplu relatat în presă, au fost tulburate ordinea şi liniștea publică, aducându-se astfel o atingere relaţiilor referitoare la convieţuirea socială.

În cauză, s-a dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra unor bunuri imobile ce aparţin inculpatului SĂNDUCU IULIAN-ŞERBAN, în vederea reparării pagubei produse părţilor civile, precum şi asupra autoturismului folosit de către inculpat la săvârşirea infracţiunii.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsura preventivă şi măsurile asiguratorii dispuse în cauză.

Etichete: iulian sanducu, miorita, touareg

0/3 COMENTARII
Cris
06 Apr 08:22
+0
VOTURI
-0
Sunt foarte curios daca acest bizon va lua pedeapsa cu executare sau cu suspendare, date fiind circumstantele agravante ale faptei. Sunt curios daca gibonul va petrece macar 2 ani la Rahova.
Puscarie
06 Apr 07:44
+0
VOTURI
-0
La puscarie cu cocalarul care s-a crezut zmeul zmeilor pe sosea! Sa zica mersi ca romanii sunt prea toleranti si blegi si se lasa prea usor calcati in picioare de astfel de animale. Altii probabil ca l-ar fi pus cu tuareg cu tot in fata trenului.
Cris
05 Apr 16:35
+0
VOTURI
-0
Ce gibon cu Touareg... E plina tara de bizoni cu masini puternice, care zburda liberi pe sosele.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE