Solicitare INEDITĂ făcută de Pandurii Târgu Jiu, după ce a pierdut Cupa Ligii în faţa Stelei,cu 0-3Pandurii Târgu Jiu vor ca, în viitor, Comisia Centrală de Arbitri (CCA) să nu mai delege arbitri din Capitală la meciurile cu cluburile din formaţiile din Bucureşti. Ardelenii consideră că au fost dezavantajaţi de arbitri în finala Cupei Ligii, pe care au pierdut-o cu scorul de 0-3, în faţa Stelei.

Solicitare INEDITA facuta de Pandurii Targu Jiu, dupa ce a pierdut Cupa Ligii in fata Stelei,cu 0-3
Solicitare INEDITĂ făcută de Pandurii Târgu Jiu, după ce a pierdut Cupa Ligii în faţa Stelei,cu 0-3
Foto: jurnalul.ro

"Pe viitor, clubul Pandurii Târgu Jiu va solicita Comisiei Centrale de Arbitri ca la meciurile împotriva echipelor bucureştene să nu mai fie arbitraţi de arbitri din Bucureşti (contra Stelei în finala Cupei Ligii, ambii arbitri asistenţi, Mircea Grigoriu şi Adrian Ghinguleac, precum şi adiţionalii Andrei Chivulete şi Marcel Bîrsan, au fost din Bucureşti)", se arată într-un comunicat postat, joi, pe site-ul oficial al grojenilor.

Pandurii îi reproşează brigăzii de arbitri faza din minutul 2 din meciul de miercuri, în care asistentul Mircea Grigoriu nu a semnalizat un ofsaid la stelistul Alexandru Chipciu, scrie digisport.ro.

"Deciziile luate aseară de brigada de arbitri ce a oficiat la finala Cupei Ligii Adeplast, Steaua - Pandurii, au influenţat rezultatul final. În minutul 2, a fost mai întâi ofsaid la Chipciu, un ofsaid elementar nesemnalizat de asistentul FIFA Mircea Grigoriu, pentru ca în aceeaşi fază Breeveld să şuteze în pământ, iar arbitrul Adrian Comănescu să dicteze penalti.

Comănescu n-a arătat penalti în primă fază, ci ofsaid în ultima parte a fazei după şutul lui Breeveld, iar apoi a revenit, probabil după o consultare cu arbitrul adiţional Andrei Chivulete, şi a dictat lovitură de pedeapsă. Nu acuzăm de rea voinţă, dar cu greu pot fi acceptate două astfel de erori uriaşe în aceeaşi fază. Ca urmare a acestor greşeli, Pandurii Târgu Jiu a început practic jocul de la 0-1. Tot planul tactic gândit de staful tehnic, şi gata să fie pus în practică de jucători, a fost dat peste cap de erorile comise de arbitri", notează sursa citată.

Gruparea gorjeană menţionează că nu înţelege delegarea arbitrului Adrian Comănescu la un asemenea meci important, după ce el a dezavantajat echipa Pandurii şi la o altă partidă. "Ne este greu să înţelegem cum la o finală de Cupă a Ligii a fost desemnat de CCA să arbitreze un central fără ecuson FIFA! Greu de înţeles delegarea lui Comănescu şi din alt punct de vedere, acesta fiind arbitrul care ne-a condus la partida de la Chiajna din urmă cu numai 3 săptămâni, partidă în care, alături de asistentul Ciprian Danşa, a luat o serie de decizii ce au defavorizat echipa noastră în timpul jocului. Ne pare rău pentru fanii noştri, pentru jucători, pentru spectacolul finalei că rezultatul şi desfăşurarea jocului au fost influenţate de brigada condusă de Adrian Comănescu", se mai arată în comunicat.

Etichete: arbitri, comisia centrala a arbitrilor, cupa ligii, CUPA LIGII ADEPLAST, finala, meci steaua pandurii, Pandurii Târgu Jiu, Steaua

0/1 COMENTARII
cititor
22 mai 08:27
+0
VOTURI
-0
Uite ca am mai aflat ceva. Targu Jiu este in Ardeal. Bravos ziar si ziaristi. Continuati sa va dati destepti si sa criticati pe totata lumea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h