Solidworks revoluționează ingineria și design-ul industrialCum ar fi daca domenii atat de importante si complexe precum ingineria si design-ul industrial ar permite specialistilor sa se concentreze mai mult pe ceea ce creaza si proiecteaza, decat pe modul de utilizare al instrumentelor si softurilor pe care le folosesc? Dar daca procesul de comunicare si management al documentelor ar fi simplificat, astfel incat timpul sa fie optimizat si dedicat in proportii cat mai mari metodelor de lucru si inovatiilor? Cat de mult ar ajuta daca orice design ar putea fi testate intr-un simulator, astfel incat validarea lor sa se faca inainte de productia in sine?

Solidworks revolutioneaza ingineria si design-ul industrial
Solidworks revoluționează ingineria și design-ul industrial

Toate aceste facilitati si multe altele sunt posibile cu ajutorul unui software ce acopera toate nevoile specialistilor: Solidworks, oferit de resellerul autorizat in Romania, Vegra Info, furnizor de servicii profesionale in multiple domenii, cu experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania.

Cum revolutioneaza Solidworks ingineria si design-ul industrial?

Solutii de proiectare rapida si intuitiva – prin pachetul Solidworks 3D CAD, ideile se transforma in produse de exceptie, atat datorita interfatei intuitive, cat si existentei tuturor uneltelor necesare pentru proiectare 3D.

Testarea si validarea design-urilor inainte de procesul de productie – pachetul SolidWorks Simulation supune proiectele acelorasi conditii din lumea reala, astfel incat specialistii sa poata afla din timp detalii despre durabilitate, dinamica si mod de functionare, putand astfel sa corecteze eventualele nereguli si sa aduca imbunatatiri inca din faza de proiect.

Management rapid si eficient al documentelor – cu ajutorul SolidWorks Composer, timpul alocat procesului de comunicare si management al documentelor va fi cu mult redus, permitand transferul lui spre procesul de creatie, implementare si productie, trei ramuri vitale pentru orice companie.

Evaluarea produsului inainte de productie – inca din faza de proiectare, SolidWorks Sustainability permite evaluarea componentelor, cautarea unor materiale alternative, oferind si informatii despre impactul asupra mediului.

Realizarea de scheme electrice – cu pachetul SolidWorks Electrical Design pot fi proiectate sisteme electrice prin functii ce vin in ajutorul proiectantilor cu date concrete necesare desenului de scheme electrice.

Software creat special pentru masinile-unelte – SolidWorks CAMWorks este capabil sa ajute masinile-unelte sa prelucreze eficient, crescand productivitatea afacerii tale.

Cum intri in contact cu Vegra Info?

Toate aceste pachete si nu numai, le gasesti la Vegra Info, care este Value Added Reseller in Romania inca din anul 2011 pentru SolidWorks, cel mai raspandit soft de proiectare 3D asistata pe calculator.

 

Etichete: design, solidworks, vegra info

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE