Solistul Andrei Găluţ, supus la operaţii de reconstrucţie a feţei: Nu va mai arăta la felConform unor surse medicale citate de Cancan, solistul trupei Goodbye to Gravity Andrei Găluţ, rănit în incendiul de la Colectiv, va avea nevoie de mai multe operaţii de reconstrucţie a feţei.

Solistul Andrei Galut, supus la operatii de reconstructie a fetei: Nu va mai arata la fel
Solistul Andrei Găluţ, supus la operaţii de reconstrucţie a feţei: Nu va mai arăta la fel
Foto: click.ro

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity este internat la o clinică din Olanda. Artistul este in permanenta anesteziat, şi e constient doar cateva minute pe zi. Medicii sunt rezervati in ceea ce priveste evoluţia stării sale de sănătate şi asta pentru că are arsuri pe 45% din suprafata corpului, cele mai multe pe faţă. Tocmai de aceea, el a suferit pana acum mai multe operaţii de reconstructie a feței.

"Şansele ca el să mai arate exact ca înainte sunt foarte mici. E foarte greu de crezut. Aceste operaţii se vor face în decursul anilor. Se vor termina de abia peste 4-5 ani. Pe lângă faptul că sunt proceduri scumpe, de sute de mii de euro, pacientul trebuie să aibă un psihic de fier pentru a nu se cufunda în depresie", a declarat o sursa medicala, pentru Cancan.ro.

♦♦♦

La aproape trei săptămâni de la incendiul din Colectiv, în urma căruia şi-au pierdut viaţa nu mai puţin de 56 de persoane, în spitalele din Capitală mai sunt internaţi încă 45 de persoane răniti.

Dintre acestea, opt sunt în stare critică şi patru - în stare gravă. Dintre cele opt persoane aflate încă în stare critică, trei sunt la Spitalul Floreasca, unul la Spitalul Elias, unul la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, iar trei - la Spitalul de Arşi. Peste 30 de pacienţi sunt îngrijiţi de medicii din străinătate în clinici din Olanda, Germania, Marea britanie, Austria, Belgia, Filanda, Norvegia.

Doi dintre pacienţii de la Arşi au fost transferaţi, ieri, de la Spitalul Sf. Ioan, iar un altul, care era în stare gravă, a fost transferat marţi de la Spitalul Bagdasar- Arseni la Spitalul AKH din Viena.

 

Etichete: Andrei Galut, colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE