Solistul Goodbye to Gravity a aflat că prietena lui și colegii de trupă au muritSolistul Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ, rănit în incendiul de la Colectiv, a aflat că iubita sa și colegii de trupă au murit în urma rănilor suferite în tragedia de la sfârșitul lunii octombrie.

Solistul Goodbye to Gravity a aflat ca prietena lui si colegii de trupa au murit
Solistul Goodbye to Gravity a aflat că prietena lui și colegii de trupă au murit
Foto: a1.ro

Andrei Găluţ, care se află internat în Olanda, a tot întrebat de apropiaţii săi, iar într-un final a aflat adevărul, scrie spynews.ro.

”La început, nimeni nu s-a îndurat să îi spună adevărul, dar, într-un final, la insistenţele lui, i-au mărturisit că toţi apropiaţii lui au murit. În acel moment, Andrei, spun sursele noastre, a început să verse lacrimi, depresia lui fiind adâncită şi de starea de sănătate pe care o are acum, el fiind de-a dreptul mutilat de incendiul din Colectiv (. ..) Medicii, văzând că reacţiile lui sunt extreme, că Andrei începe să se simtă din ce în ce mai rău din cauza veştilor primite şi a suferinţei prin care trece, au luat decizia de a-l ţine sedat o perioadă mai lungă, preferând să lase să treacă mai mult timp pentru ca acesta să se obişnuiascvă cu ideea”, notează sursa.

Etichete: Andrei Galut, colectiv, Goodbye to Gravity

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE