Solistul trupei HI-Q, Mihai Sturzu, deputat PSD, a avut un accident rutierDeputatul şi solist al trupei HI-Q, Mihai Sturzu, a suferit un accident de maşină, joi seară, în Capitală.

Mihai Sturzu a avut un accident
Mihai Sturzu a avut un accident
Foto: mihaisturzu.ro

Aflat la volanul masinii mamei lui, Mihai a avut un accident rutier, insa, din fericire, cantaretul este intr-o stare fizica buna, scrie realitatea.net.

Contactat de WOWbiz.ro, Mihai a declarat ca nu a patit nimic si ca se afla in afara oricarui pericol: "Masina e putin sifonata, eu sunt bine".

Etichete: accident capitala, accident rutier

0/1 COMENTARII
Laszlo
02 Feb 13:05
+0
VOTURI
-0
Daune morale victime accident!
Despăgubirea în Compensare este suma de bani pe care este îndreptăţit sa o pretindă victima acelei fapte ilicite de la autorul accidentului, sau de la Asigurătorul RCA al acestuia, dacă i-a fost provocată o vătămare a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a determinat o modificare a echilibrului vieţii sale, în sensul de a-i face inaccesibile pentru viitor anumite idealuri care până atunci îi erau accesibile, sau de a-i răpi posibilitatea – până atunci existentă – de a avea anumite satisfacţii sau plăceri în viaţă.
Aflaţi mai multe » http://accidentsupport.blogspot.ro/2013/01/daune-morale-victime-accident.html

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h