Solistul trupei Iron Maiden șochează: Am făcut cancer din cauza sexului oralSolistul trupei Iron Maiden, Bruce Dickinson, a fost diagnosticat cu cancer la gât și limbă. Starul rock spune că boala a fost cauzată de practicarea sexului oral și nu de fumat. 

Solistul trupei Iron Maiden socheaza: Am facut cancer din cauza sexului oral
Solistul trupei Iron Maiden șochează: Am făcut cancer din cauza sexului oral

Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maidens a fost diagnosticat în luna februarie cu cancer de gât şi limbă. El spune că boala a fost cauzată de practicarea sexului oral. 

„Este un virus HPV. Toată lumea îl are. Pot să pun pariu că, de câte ori auziţi că cineva are cancer la amigdalite, gât, plămân sau orice altceva, dacă nu sunt fumători înrăiţi şi nu beau masiv, atunci, inevitabil, este din cauza HPV-ului. Este o creştere de 500% la acest tip de cancer pentru bărbaţii peste 40 de ani. Este masiv. Este acelaşi tip de virus care provoacă, la femei, cancerul de col uterin. Diagnosticul este acelaşi. Folosesc acelaşi cuvânt”, a declarat muzicianul.

Nu este singurul star care a făcut o asemenea declaraţie. Şi actorul Michael Douglas a pus pe seama sexului oral, cancerul său la limbă din 2013.

Sursa: antena3.ro

Etichete: Bruce Dickinson, cancer, Iron Maiden

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h