Solistul unei celebre trupe rock suferă de cancer în fază terminalăGord Downie, solistul trupei de rock The Tragically Hip, suferă de cancer cerebral în fază terminală.

Solistul unei celebre trupe rock sufera de cancer in faza terminala
Solistul unei celebre trupe rock suferă de cancer în fază terminală
Foto: thestar.com

The Tragically Hip a informat pe site-ul său că boala lui Downie, în vârstă de 52 de ani, a fost diagnosticată în decembrie anul trecut, iar grupul a decis ca "după peste 30 de ani împreună ... și sute de turnee" să-l realizeze pe cel din urmă.

"Am simțit că este ceea este corect pentru Gord și pentru noi", au precizat membrii grupului înființat în 1984 și care au reușit ca 9 din cele 12 albume ale lor să ajungă pe primul loc în topul Canadei, informează Agerpres.ro.

Downie este considerat unul dintre soliștii cei mai "fascinanți" ai muzicii canadiene.

Potrivit doctorului care îl tratează pe Downie, James Perry, cancerul de care suferă muzicianul este deosebit de agresiv, dar că va putea cânta în turneul anunțat de The Tragically Hip.

Medicul a asigurat că Downie a fost operat în ultimele săptămâni și a efectuat șase săptămâni de chimioterapie și de radiații, dar că tumoarea de care suferă solistul "este incurabilă".

Etichete: cancer, Gord Downie, tragically hip

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h