Soluţia lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei: Opoziția are nişte obligaţii clare



Nicușor Dan a declarat, pentru B1 TV, că e foarte probabil ca USR-PLUS să meargă pe varianta tandemului președinte-premier la alegeri și, din câte înțelege el, Dacian Cioloș vizează funcția de prim-ministru.

Gabriela Firea si Nicusor Dan
Gabriela Firea şi Nicuşor Dan

„În chestiunea cu USR-PLUS eu vorbesc ca analist, din afară, că n-am informații dinăuntru. E o negociere în care cele două partide discută multe lucruri, inclusiv de parlamentare.

În negociere, Cioloș a afirmat că n-a renunțat la posibilitatea de a candida el la președinție, adică "nu luați de la noi asta gratis", iar pentru varianta foarte probabilă în care se va ajunge la un tandem, discursul pe care începe Cioloș să-l aibă e "premierul e mai important ca președintele", tocmai pentru a duce imaginea pe ce vrea el să facă.

El vrea să ajungă prim-ministru, din câte înțeleg eu", a declarat Nicușor Dan, pentru B1 TV.

Cât privește Primăria Capitalei, Dan a insistat, din nou, că Opoziția trebuie să respecte dorința electoratului său și să vină cu un candidat unic, iar cel mai potrivit candidat unic este chiar el.

„Eu chiar acum am venit de la o întâlnire cu membrii USR dintr-un sector și voi face asta cu toate organizațiile. Nu cred că PSD și mai ales Firea sunt învinși dinainte.

Mai ales că la Primăria Capiatel situația e dezastruoasă, cred că intrarea acolo trebuie pregătită cu un acord politic primar-consilieri. Cred că soluția cea mai bună e candidatul unic al Opoziției și că publicul Opoziției așteaptă acest lucru și politicienii trebuie să se subordoneze dorinței publicului. Publicul ne mai spune, prin sondaje, cine să fie omul ăla.

Cred că, până la urmă, așa se va tranșa. Într-un sondaj pe care eu l-am văzut, acel om e Nicușor Dan", a declarat Dan, pentru B1 TV.

Întrebat dacă se va înscrie în USR, în eventualitatea în care Uniunea va condiționa susținerea acordată lui la alegeri de o prealabilă înscriere, Dan a răspuns: „Nu. E un test pe care USR trebuie să-l treacă, pentru că în statutul USR, și asta nu s-a schimbat, spune că USR promovează competența. Asta nu înseamnă condiționarea unui om. Eu am încredere în această organizație, că-și respectă principiile de la care a pornit", potrivit B1.

Etichete: nicuşor dan, Primăria Capitalei

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 iul 22:36
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE