Cum vrea Prigoană să dea transport gratuit la toţi bucureştenii şi să scoată parlamentarii din Casa PoporuluiSilviu Prigoană a prezentat astăzi lista soluţiilor pe care le propune pentru Capitală. Pe primul loc este problema câinilor fără stăpân. Potrivit candidatului PDL, în Bucureşti sunt mult mai puţini câini pe străzi decât au anunţat autorităţile. "Sunt în jur de 3.000-5.000 de câini. Dar nu mai mult de 5.000. În şase luni voi curăţa oraşul de maidanezi. Voi iniţia un program de strângere a animalelor fără stăpân de pe domeniul public, contracost, finanţat de asociaţii, fundaţii, ONG-uri", a spus Silviu Prigoană.

Candidatul PDL se bazează pe adăposturile deja existente în proprietatea Primăriei Capitalei, cele de la Mihăileşti şi Th. Pallady, dar şi pe locurile din adăpostul din localitatea Uzunu, judeţul Giurgiu, vizitat recent de primarul general, Sorin Oprescu, adăpost realizat şi întreţinut de ONG-uri.

Transport public de suprafaţă gratuit pentru toţi bucureştenii

Problema traficului aglomerat din Capitală poate fi soluţionată prin asigurarea unui transport public de suprafaţă gratuit, crede Silviu Prigoană. "Din calculele făcute rezultă că 66% din bugetul RATB este subvenţionat. Dacă se elimină costurile totale ale sistemului de taxare, casierii, personal deservent şi de control, cumpărarea şi întreţinerea aparatelor de taxare şi se colectează mai eficient taxa de parcare de pe domeniul public, se poate compensa diferenţa de 34% încasată din bilete şi abonamente. Peste 120 de oraşe din lume au transport gratuit, inclusiv Praga", a spus Silviu Prigoană.

Democrat-liberalul spune că asigurând transportul gratuit, bucureştenii vor renunţa la maşinile personale, iar traficul se va decongestiona.

Întrebat de ce nu s-au luat aceste măsuri mai devreme, având în vedere că atât conducerea RATB, cât şi majoritatea din Consiliul General al Municipiul Bucureşti aparţin PDL, Prigoană s-a detaşat de colegii săi din partid. "Nu ştiu de ce nu au luat aceste măsuri. Astea sunt ideile mele", a răspuns Prigoană.

Casa Poporului, golită de parlamentari şi transformată în Mecca turismului mondial

Punctul forte al Capitalei pentru atragerea turiştilor străini este Palatul Parlamentului, crede candidatul PDL la Primăria Capitalei. "Voi propune în Parlament mutarea demnitarilor din palatul Parlamentului şi introducerea acesteia în circuitul turistic internaţional. De asemenea voi cere revenirea la denumirea iniţială Casa Poporului. Această clădire trebui să devină Mecca turismului mondial", a precizat Silviu Prigoană.

Întrebat ce se va întampla în clădire după mutarea parlamentarilor, Prigoană a spus: "Nu ştiu ce se va face în loc. Nu mai e treaba mea".

Candidatul PDL spune ;i că îi va ajuta pe tineri să obţină locuinţe ieftine. "În momentul de faţă există în jurul Bucureştiului aproximativ 10.000 de locuinţe sociale terminate, finalizate. În discuţiile pe care le-am avut cu băncile, municipalitatea ar putea prelua la jumătate de preţ locuinţele, chiar poate mai jos, pentru că potenţialul de vânzare al locuinţelor a scăzut drastic fiind problema creditării. Există acum un ansamblu rezidenţial lângă Lacul Văcăreşti, cu 2.400 de apartamente. Din discuţia pe care am avut-o cu băncile găsim soluţii pentru ca până la sfârşitul anului să achiziţionăm cu plata în rate pentru tineri locuinţe la sfert de preţ. E vorba de preluare de credite de către municipalitate, municipalitatea garantează că băncile primesc banii. Sunt 5.000 de locuinţe în vizorul meu şi mai sunt 10.000 în execuţie", a anunţat Prigoană.

La începutul campaniei electorale, Silviu Prigoană, le-a urat succes tuturor candidaţilor din cursa pentru Primăria Capitalei: "Mult succes. Cel mai bun să fie primar general". La deschiderea sediului său de campanie au participat şi fostul viceprimar al Capitalei, Răzvan Murgeanu, Cristian Boureanu, dar şi candidatul PDL pentri Consiliul General, Silviu Văduva.

Etichete: candidat Primăria Capitalei, pdl, Silviu Prigoană

0/0 COMENTARII
Gigel Scarlat
12 May 16:49
+0
VOTURI
-0

Cum sa faca treaba buna Prigoana la capitala!El n-a fost in stare sa faca curatenie ca la carte intr-un sector,si vrea la capitala!

aly
12 May 09:26
+0
VOTURI
-0

Nu exista un alt contracandidat mai bun decat Prigoana pentru hotul de Oprescu ! Prigoana intotdeauna a dat dovada de responsabiliate.. trebuie sa ne scape de acest bandit, escroc, hot ...OPRESCU-

JOS MAFIA PDL
12 May 11:00
+0
VOTURI
-0

Pana la venirea lui Oprescu, Bucurestiul zacea in haos. Prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, supus dezbaterii, orasul va avea o dezvoltare echilibrata, in concordanta cu nevoile si dorintele bucurestenilor!

alyn
12 May 09:25
+0
VOTURI
-0

Prigoana are niste idei bune pentru cele mai mari probleme ale capitalei!! Avem nevoie de el ca sa le puna in practica!!

paula
12 May 09:23
+0
VOTURI
-0

Principala calitate a lui Prigoana este ca munceste si nu se inlaturi de la nimic... Are rezolvari pentru toate problemele capitalei si poate transforma Bucurestiul dintr-un oras normal intr-o capitala europeana in adevaratul sens!

magda
12 May 09:21
+0
VOTURI
-0

Prigoana este un bun gospodar, un bun manager, administrator, are simtul raspunderii, este un bun familisti....Este singurul ar putea recupera tot ce NU a facut banditul de Oprescu..

myky
12 May 08:54
+0
VOTURI
-0

Prigoana are un plan bine pus la punct pentru Capitala si daca va fi lasat sa il puna in aplicare, vom avea numai de castigat!

luana
12 May 08:52
+0
VOTURI
-0

Prigoana este singurul capabil sa-l elimine de la PG pe banditul de Oprescu!! Prigoana este singurul dintre toti contracandidatii care se pricepe la administratie, afaceri, gospodarie, este omul care a muncit pentru fiecare leu al lui, a inceput sa munceasca de mic si are spiritul afacerilor...

Adisor
12 May 11:00
+0
VOTURI
-0

Pana la venirea lui Oprescu, Bucurestiul zacea in haos. Prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, supus dezbaterii, orasul va avea o dezvoltare echilibrata, in concordanta cu nevoile si dorintele bucurestenilor

carla
12 May 08:50
+0
VOTURI
-0

Prigoana il va face praf si pulbere in campanie pe acest hot de Oprescu !!

criss-Prigoana ar trebui sa-i ia locul nemernicului asta de Oprescu, care a jucat destul teatru si nu a facut nimic! Este doar un mincinos si un mare jepcar....

mara
12 May 08:47
+0
VOTURI
-0

Singurul om care poate transforma Bucurestiul dintr-un oras normal intr-o capitala frumoasa... are solutia pentru cainii lui oprescu de pe strazi, pentru capusele lui oprescu din parcuri si pentru toate lipsurile capatate de orasul nostru pe toata perioada mandatului lui Oprescu!!

adyna
12 May 08:44
+0
VOTURI
-0

Prigoana este cel mai indicat primar pentru capitala! Are solutii, are minte, este inteligent, simpatic, carismatic si o experienta mare in ceea ce inseamna administratia!! El stie cum sa administreze capitala Romaniei si sa o transforme intr-un oras asa cum ni-l dorim cu totii...

adyna
12 May 11:00
+0
VOTURI
-0

Pana la venirea lui Oprescu, Bucurestiul zacea in haos. Prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, supus dezbaterii, orasul va avea o dezvoltare echilibrata, in concordanta cu nevoile si dorintele bucurestenilor.

anda
12 May 08:36
+0
VOTURI
-0

Silviu construieste o campanie care cred ca va fi de un real succes, are tot ce ii trebuie ca sa fie un bun manager si am convingerea ca ne va scoate din mizeria si datoriile in care ne-a bagat Sorinache

alyna
12 May 08:34
+0
VOTURI
-0

Familist convins..Prigoana propune o administratie europeana, in care cetateanul se implica activ in comunitate!!

alya
12 May 08:32
+0
VOTURI
-0

Prevad o reimprospratare a orasului cu Prigoana lider. Oprescu va fi istorie..!!

lili
12 May 08:28
+0
VOTURI
-0

O sa vedeti voi ca o sa faca Prigoana in 4 ani cat n-au facut altii in 20 ani!! Prigoana este un primar demn de voturile noastre!!

lili
12 May 10:52
+0
VOTURI
-0

Oprescu a demonstrat in acest mandat ca toate marile Capitale ale Europei dispun de o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung. este un primar capabil, care planifica pe in vedere ca dupa Revolutie orasul s-a dezvoltat haotic si a cazut prada luptei politice!

cristi
11 May 19:23
+0
VOTURI
-0

Nu mai merg in viata mea cu autobuzu sau tramvaiu cat Oprescu e primar. Nu vreau sa ajung prin spitale, la mana colegilor lui Oprescu. Prigoana trebuie sa resusciteze de urgenta transportul in comun, sa reinoiasca parcul RATB, nu sa-l deturneze cum a facut Sorinel

master
11 May 19:23
+0
VOTURI
-0

Prigoana a sesizat imediat unde capitala e deficitara si aici ma refer la potentialul turistic, deocamdata virgin, de care se bucura Casa Poporului. Aceasta constructie mastodonta reprezinta un magnet pentru turisti si trebuie profitat din plin, iar Prigoana cred ca va reusi acest lucru

mario
11 May 19:23
+0
VOTURI
-0

daca va reusi sa declare oficial Bucurestiul- capitala culturala pentru un an, va fi un succes inimaginabil. E un proiect ambitios ce necesita eforturi, dar nu imposibil

mario
12 May 10:52
+0
VOTURI
-0

Oprescu a demonstrat in acest mandat ca toate marile Capitale ale Europei dispun de o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung. este un primar capabil, care planifica pe in vedere ca dupa Revolutie orasul s-a dezvoltat haotic si a cazut prada luptei politice

next
11 May 19:22
+0
VOTURI
-0

dupa cum a promis, abia astept sa-l vad pe Prigoana in alt costum decat cel negru. Dupa castigarea alegerilor va renunta la tinuta caracteristica, conform celor spuse, intampinand bucurestenii intr-o tinuta speciala

boris
11 May 19:22
+0
VOTURI
-0

bun administrator, familist convins, patriot, Prigoana propune o administratie europeana, in care cetateanul se implica activ in comunitate.

razvan
11 May 19:21
+0
VOTURI
-0

in sfarist un candidat cu adevarate sanse de reusita. Prevad o reimprospatare a orasului cu Prigoana lider, iar Oprescu va fi istorie

JOS MAFIA PDL
12 May 10:52
+0
VOTURI
-0

Oprescu a demonstrat in acest mandat ca toate marile Capitale ale Europei dispun de o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung. este un primar capabil, care planifica pe in vedere ca dupa Revolutie orasul s-a dezvoltat haotic si a cazut prada luptei politice.

cristachitza
11 May 18:17
+0
VOTURI
-0

5.000 de maidanezi? :)))))))))))

Dorel
12 May 10:45
+0
VOTURI
-0

Domnul Doctor Oprescu a incercat sa scoata politica din administratie. Cu siguranta se puteau face mai multe daca Primarul avea un Consiliu care sa-l sprijine si nu unul care sa-i puna bete in roate. Mafia PDL trebuie sa dispara pentru ca orasul sa se poata dezvolta!!

Ghita Spataru
11 May 17:58
+0
VOTURI
-0

Prigoana poate sa promita ca face sex cu Bahmutanca ,in direct si la o ora de varf.Tot nu i-ar folosi in batalia cu Sorin Oprescu.

maria
11 May 17:23
+0
VOTURI
-0

plin de postaci, se bat intre ei ...fraierii...eu votez pe oricine are sanse sa-l invinga pe smecherasul de oprescu

maria
12 May 10:45
+0
VOTURI
-0

Domnul Doctor Oprescu a incercat sa scoata politica din administratie. Cu siguranta se puteau face mai multe daca Primarul avea un Consiliu care sa-l sprijine si nu unul care sa-i puna bete in roate. Mafia PDL trebuie sa dispara pentru ca orasul sa se poata dezvolta

Saul
11 May 15:50
+0
VOTURI
-0

Acest forum este intoxicat de postalaii pedele'. Mai rasfirati copii, mai rasfirati.Sau postaca este aceeasi admiratoare a E.Udrea ?

Oana Badiu
11 May 17:48
+0
VOTURI
-0

Dupa numarul de greseli de ortografie ,cred ca postaca e EBA!

ceka
11 May 15:40
+0
VOTURI
-0

De unde plateste angajatii, reviziile, intretineri de la RATB, din banii lui de la Rosal.

Casa poporului ii muta pe parlamentari dar nu-l intereseaza ce se va intampla dupa ce-i muta.PS Am fost in Praga si transportul public nu-i gratuit

fred
11 May 15:02
+0
VOTURI
-0

Bun acest candidat pentru postul pentru capitala !! Oprescu, un smecher care nu cunoaste administratie, nu stie ce inseamna munca adevarata, deoarece el este un comunist si fiu de securist care a fost invatat sa minta sa fure si sa insele, a ajuns sa isi numere zilele pana la inlocuirea lui in functie !! !!

Lavinia Tatar
11 May 17:50
+0
VOTURI
-0

Ce treaba are Prigoana cu adapostul de la Uzunu!Doar nu crede ca -si va insusi un cadou pe care Sorin Oprescu l-a primit .

simion
11 May 15:00
+0
VOTURI
-0

Silviu Prigoana toate sansele sunt de partea ta ! Sper ca domn Oprescu sa apuce sa isi numere zilele pentru ca are un candidat serios pentru postul sau !!

Ion Badea
11 May 17:47
+0
VOTURI
-0

Circul de stat tine de municipalitate!Poate isi gaseste Prigoana un post pe acolo.

darius
11 May 14:58
+0
VOTURI
-0

Transportul gratuit e o idee cat se poate de buna propusa de prigoana astfel sar evita aglomeratia din bucuresti, ori cum peste 70% dintre calatori merg fara sa valideze cardul , cat despre controlori .......... stim fiecare dintre noi cum sunt

Eugen Marin
11 May 17:44
+0
VOTURI
-0

Circul cu Prigoana continua!Poate dupa ce Sorin Oprescu va fi reales, ii va pune o pila lui Prigoana pentru un post de clown,la Globus.

alexx
11 May 14:57
+0
VOTURI
-0

Un proiect bun transportul gratuit pe care prigoana vrea sa il faca e un lucru bun asa bucurestiul va deveni mai putin poluat si mai verde incurajarea folosirea transportului in comun cum si mersul pe bicicleta ajuta bucurestiul sa devina mai curat si mai putin poluat

Ana Constantin
11 May 17:43
+0
VOTURI
-0

Cu cata gratie bate Prigoana campii!Cine-l crede pe gunoier?Sorin Oprescu nu are un contracandidat in persoana lui Prigoana.Gunoierul e orice,dar numai contracandidat nu e.

Hrista Vasilichi
11 May 14:54
+0
VOTURI
-0

Sorin Oprescu sa ne scape mai repede de pedelacii din consiliu!Patru ani de frane puse lui Sorin Oprescu a fost de ajuns!

fane
11 May 14:46
+0
VOTURI
-0

Oameni buni VOTATI CU CAP!! nu va lasati influentati de Oprescu pentru ca este un talhar!! Prigo la capitala

Viorica Danciu
11 May 14:56
+0
VOTURI
-0

Prigoana nu are ce cauta la PG!Poate doar in tomberoanele institutiei!

ovidiu
11 May 14:42
+0
VOTURI
-0

Bucurestenii si-l doresc pe Prigoana ca primar al capitalei! Este singurul care poate transforma capitala intr-o metropola moderna, frumoasa, curata si mai putin poluata...

Lili Danila
11 May 14:58
+0
VOTURI
-0

Bucurestenii nu-si vor lasa orasul pe mana unui gunoier portocaliu!Sorin Oprescu il va zdrobi in alegeri pe Prigoana!

ana
11 May 14:42
+0
VOTURI
-0

eu sper ca sa nu iasa iar jalnicul de Oprescu ..avem nevoie la capitala de o persoana responsabila ..dupa parerea mea cel mai potrivit este PRIGO!!!!!!!

david
11 May 14:39
+0
VOTURI
-0

Prigoana trebuie sa ne scape de lepra asta de oprescu care nu a facut nimic pentru bucuresti!! Trebuie sa vina si sa repare tot ce a facut ciuma de oprescu.. Bucurestiul sufera de 4 ani, Bucurestiul este in impas de 4 ani, Bucurestiul nu progreseaza de 4 ani..

andy
11 May 14:37
+0
VOTURI
-0

La capitala cel mai potrivit mi se pare PRIGOANA pentru ca toata lumea s-a saturat de fata la oprescu din cauza lui au murit zeci de oameni ca nu face nimic cu capusele imi este si frica sa imi duc copilul in parc

Marin Micu
11 May 14:53
+0
VOTURI
-0

Prigoana e bun pentru Bahmutanca si cam atat!Pentru Primaria Generala il avem pe Sorin Oprescu!Gunoierul sa se ocupe de ce stie mai bine:circ!

iulia
11 May 14:36
+0
VOTURI
-0

Prigoana este singurul capabil sa-l elimine de la PG pe banditul de Oprescu!!

Prigoana este singurul om potrivit la locul potrivit!!

Prigoana este singurul dintre toti contracandidatii care se pricepe la administratie, afaceri, gospodarie, este omul care a muncit pentru fiecare leu al lui, a inceput sa munceasca de mic si are spiritul afacerilor in sange!! Este un om foarte harnic si curat si sigur capitala va ajunge exact asa cum el este format sa fie: disciplinat, corect.. si chiar daca este carismatic sa nu credeti ca este tolerant atunci cand o treaba nu ar fi facuta bine!!

Stefan Cazangiu
11 May 14:51
+0
VOTURI
-0

Degeaba va agitati atat !Oprescu ramane favoritul in cursa alegerilor.Va avea peste 60% din voturile bucurestenilor!

Soimul Gigel
11 May 14:14
+0
VOTURI
-0

Asa in Praga e gratuit transportul:

http://www.myczechrepublic.com/prague/tickets_fares.html

- cu conditia ca in copaci sa creasca bani

:)

Andrei Popescu
11 May 14:08
+0
VOTURI
-0

Transport public de suprafata gratuit in Praga? Poate ar trebui sa va documentati putin inainte de a emite tot soiul de afirmatii amuzante...

http://en.wikipedia.org/wiki/Free_public_transport#List_of_towns_and_cities_with_area-wide_zero-fare_transport

Dorina Suciu
11 May 13:56
+0
VOTURI
-0

Circarul tot circar,nu ai ce sa-i faci!

Un gunoier nu va invinge niciodata un medic!Sorin Oprescu va fi edil sef si dupa 11 iunie,iar Prigoana va continua sa ne uimeasca cu minunile sale:si nici macar nu e din Caracal!

oana
11 May 14:49
+0
VOTURI
-0

Inteligenta si aptitudinile de manager si conducator il propulseaza pe prigoana ca principal candidat pentru primarie!! El poate reda Bucurestiului culoarea si curatenia de alta data... Prigoana ne poate scoate din mocirla in care am ajuns din cauza lui Oprescu!! Prigoana are niste proiecte bune si niste idei care daca o sa fie puse in practica o sa faca din Bucuresti o adevarata metropola...

Laurentiu Cazacu
11 May 14:49
+0
VOTURI
-0

Lasati-l sa bata campii!Ne mai distram si noi in campania asta!Sorin Oprescu va castiga,dar ceva distractie marca Prigoana nu strica!

carmen
11 May 18:10
+0
VOTURI
-0

Prigoana este candidatul perfect pentru PG. voi nici pana acum nu v-ati dat seama de toate magariile pe care le-a facut Oprescu? Ar fi mare nebunie sa-l votati. Acceptati schimbarea,reinoirea pe care ne-o ofera PDL

Traian Mitrica
11 May 13:14
+0
VOTURI
-0

Clownul tot clown, ce sa-i ceri gunoierului lui Gunoitza ?

bobo
11 May 14:43
+0
VOTURI
-0

Nu cred ca exista un alt contracandidat mai bun decat Prigoana pentru hotul de Oprescu ! Prigoana intotdeauna a dat dovada de responsabiliate si interes.este persoana indicata pentru PG.trebuie sa ne scape de acest bandit, escroc, hot ...OPRESCU- nu mai trebuie lasat sa fure banul public..

popa
11 May 14:46
+0
VOTURI
-0

Principala calitate a lui Prigoana este ca munceste si nu se inlaturi de la nimic... Are rezolvari pentru toate problemele capitalei si poate transforma Bucurestiul dintr-un oras normal intr-o capitala europeana in adevaratul sens! Prigoana are niste idei bune pentru cele mai mari probleme ale capitalei!! Avem nevoie de el ca sa le puna in practica!

mitica
11 May 14:49
+0
VOTURI
-0

Tine-o tot asa Prigo !!! Ai un vot de la mine.Daca vei sa devi Primar si vei coordona sefia Primariei Capitalei precum faci cu firma de curatenie la noi in tara si peste hotare jos palaria in fata ta. Oprescu se lauda ca Centrul vechi al Bucurestiului arata exceptional,eu nu cred… pistele pentru biciclisti chiar ar trebui mutate pe carosabil..am fost martora la un accident.. !!!

maftei
11 May 14:52
+0
VOTURI
-0

Prigoana este omul potrivit la PG, numai el ne poate scapa de toate NEfacutele lui Oprescu. Prigoana este un bun gospodar, un bun manager, administrator, are simtul raspunderii, este un bun familisti....Este singurul ar putea recupera tot ce NU a facut banditul de Oprescu. El doar a furat si a mintit, a devenit cel mai risipitor PG din istoria Capitalei. La el totul costa triplu.

luigi
11 May 15:10
+0
VOTURI
-0

PDL-ul a ales foarte bine candidatul ! Prigoana il va face praf si pulbere in campanie pe acest hot de Oprescu !! Un mesaj pentru cei care au indoieli pentru Silviu Prigoana !!

Cum va explicati ca averile sale au crescut colosal in acesti 4 ani ?!

Cum va explicati ca toate lucrariule finalizate de oamenii lui prin firmele lui au prosperat iar lucrarile au fost prost facute, vedeti Arena unde a praduit-o Oprescu, Psasajul Basarb tot de firmele lui si ale PSD-ului a fost facut si acum iar sunt probleme....firmele lui si ale fostei sotii securista si ea, au saracit spitalele din Bucuresti prin off-shoree din Cipru, nenorocirile de la Sighet tot prin frma lui au fost facute.

Cat mai vreti sa fiti prostiti de acest bandit, sunteti autisti dragi bucuresteni???

Flori
11 May 18:04
+0
VOTURI
-0

felicitari prigoana pentru initiativa! este un lucru bun. prin asta,cetatenii vor capata incredere in tine,deoarece dai dovada de corectitidine,se vede ca iti pasa de soarta noastra! bafta!

cristina
11 May 18:08
+0
VOTURI
-0

- ma bucur foarte mult pentru gestul lui Prigoana,se vede ca are un caracter exceptional. Merita scaunul PG.

traian
12 May 10:36
+0
VOTURI
-0

Lucrari esentiale, cum e Pasajul Basarab, n-ar fi fost nicodata terminate! Lucrarile la Pasajul Basarab, inainte de a fi preluate de Oprescu, erau aproape blocate.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE