Sondaj Avangarde: Gabriela Firea, în topul preferinţelor bucureştenilor la Primăria CapitaleiGabriela Firea (PSD) se află pe primul loc în preferinţele bucureştenilor la Primăria Capitalei, arată un sondaj realizat de institutul Avangarde, conform căruia 30% dintre cei intervievaţi ar vota-o pe Firea. Pe locul doi în top se află Traian Băsescu, urmat de Nicuşor Dan. 

Sondaj Avangarde: Gabriela Firea, in topul preferintelor bucurestenilor la Primaria Capitalei (Foto gabriela-firea.ro)
Sondaj Avangarde: Gabriela Firea, în topul preferinţelor bucureştenilor la Primăria Capitalei (Foto gabriela-firea.ro)

Potrivit datelor sondajului Avangarde, 30% dintre bucureşteni ar pune ştampila pe Gabriela Firea, dacă ar candida la Primăria Capitalei. 

CITEŞTE ŞI Gabriela Firea ar putea candida la Primăria Capitalei, din partea PSD, în 2016

Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, ar putea candida pentru postul de primar general al Capitalei, în 2016, şeful social-democraţilor, Liviu Dragnea, spunând că aceasta "poate fi o variantă foarte bună". În replică, secretarul general al PNL, Marian Petrache, a avut o altă opinie în legătură cu o candidatură a Gabrielei Firea pentru postul de primar general.

Pe locul al doilea se afă fostul preşedinte Traian Băsescu cu un procent de 18%, urmat de Nicuşor Dan, pe locul al treilea cu 17%. Pe poziţia a patra este Cristian Buşoi, care ar obţine un scor de 13%, mai arată acelaşi sondaj comandat de PSD, citat de romaniatv.net.

Băsescu şi Firea, la mediator. Dosarul în care Băsescu este acuzat de şantaj s-ar putea închide 

Întrebaţi dacă ar prefera o femeie ca primar general, bucureştenii au răspuns pozitiv în procent de 82%, în timp ce 14% au răspuns că nu.

În privinţa partidelor, tot PSD apare pe primul loc în preferinţele bucureştenilor. Întrebaţi dacă duminica viitoare ar fi alegeri pentru Parlamentul României, bucureştenii au răspuns în proporţie de 37% că ar vota cu PSD, în timp ce cu PNL ar vota 36% dintre respondenţi.

Iar în ceea ce priveşte Consiliul General al Capitalei, 32% au răspuns că ar vota cu reprezentantul PSD, iar 28% cu cel al PNL.

Cercetarea a fost realizată în perioada 16-22 decembrie pe un eşantion de 1.004 persoane.

Etichete: candidat, cristian busoi, Gabriela Firea, nicuşor dan, PNL, Primăria Capitalei, psd, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h