SONDAJ AVANGARDE. Încrederea bucureștenilor în primari și pe cine ar alege la Primăria CapitaleiDacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Generală a Capitalei, 42% dintre bucureșteni ar alege candidatul alianței PSD-UNPR-PC, în vreme ce 37% ar vota candidatul PNL. Acestea sunt rezultatelor unui sondaj Avangarde. Cercetarea a fost realizată în perioada 2 - 15 iunie.

SONDAJ AVANGARDE. Increderea bucurestenilor in primari si pe cine ar alege la Primaria Capitalei
SONDAJ AVANGARDE. Încrederea bucureștenilor în primari și pe cine ar alege la Primăria Capitalei
Foto: www.revista22.ro

Pe locul al treilea s-ar situa la egalitate candidatii Partidului Liberal Reformator (PLR) si ai Partidului M10 cu 5% dintre optiuni, urmati de cei ai PRM si PMP cu 3% si de cei ai PPDD si PNTCD cu 2%. Pentru un alt candidat ar vota doar 1% dintre bucuresteni, scrie ziare.com.

In ceea ce priveste primariile de sector, bucurestenii sunt multumiti in proportie de 40% de activitatea Primariei Sectorului 1, 32% de activitatea Primariei Sectorului 2, 46% de Primaria Sectorului 3, 49% de Primaria Sectorului 4, doar 5% de activitatea Primariei Sectorului 5 si 15% de Primaria Sectorului 6.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1.400 de persoane, de 18 ani si peste, prin metoda fata-in-fata cu respondentul, la domiciliul acestuia. Esantionul este reprezentativ pentru populatia adulta neinstitutionalizata a Bucurestiului, iar eroarea maxima tolerata este de plus/minus 2,62%, pentru un interval de incredere de 95%.

Trebuie să ținem cont de faptul că grupul de Studii Socio - Comportamentale Avangarde SRL ii are ca actionari pe Marius Pieleanu (99%) si Psyho Global Consult (1%). Sociologul Marius Pieleanu este si administrator, si director tehnic.

Pieleanu este un apropiat al Partidului Conservator, fiind frecvent invitat in studiourile Antenei 3.

In luna iulie, sotia sa, Ileana, a fost votata de Parlament ca si consilier la Curtea de Conturi din partea PC, in lipsa unei experiente consistente in domeniu, ea lucrand anterior ca director adjunct al Directiei Penitenciarelor, mai precizeaza sursa citata.

Etichete: primari, Primăria Capitalei, SONDAJ AVANGARDE

0/2 COMENTARII
Multumesc
02 iul 22:09
+0
VOTURI
-0
Multumesc pentru precizarile din comentariul anterior, luasem de bune rezultatele sondajului si nu m-am mai documentat cine e in spate. Mi-a mai venit inima la loc.
GSSC Avangarde
22 iun 17:23
+0
VOTURI
-0
GSSC Avangarde Grupul de Studii Socio – Comportamentale Avangarde SRL
Acţionari: Marius Pieleanu (99%), Psyho Global Consult (1%).
Persoane împuternicite: Marius Pieleanu – administrator
Echipa de conducere: Marius Pieleanu – director tehnic.

Marius Pieleanu este un renumit sociolog, originar din Alexandria, care detine o firma de sondaje si una consiliere psihologica, si care este datator cu opinia de serviciu la o televiziune privata (Antena 3), dar si invitat la alte televiziuni, tot pentru a-si da cu parerea.
Ar mai fi interesant de citit și http://www.reportervirtual.ro/2015/05/turcescu-demasca-impostura-sondajelor-lui-pieleanu-dialog-incredibil-cu-sondorul-antenei-3.html.

Și cam atât despre acest sondaj și cât de fidel realității este el.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE