SONDAJ. Când va fi finalizat PASAJUL DE LA PIAŢA SUDULUILucrările la marile proiecte de infrastructură demarate în Bucureşti sunt întârziate, termenele de finalizare fiind amânate în repetate rânduri. În luna iunie ar trebui finalizat Pasajul de la Piaţa Sudului, după cum a estimat primarul general interimar, iar autorităţile promit că lucrările vor fi gata în acest an şi la alte proiecte care trenează de ani de zile. 

SONDAJ. Cand va fi finalizat PASAJUL DE LA PIATA SUDULUI
SONDAJ. Când va fi finalizat PASAJUL DE LA PIAŢA SUDULUI

Bucureştiul este sufocat de şantiere, iar lucrările par să nu se mai termine. Demarate chiar şi de 3 ani de zile, proiectele nu au fost terminate.

Printre cele mai importante proiecte începute în Capitală se numără Reabilitare Sistem Rutier si linie de Tramvai Liviu Rebreanu-Camil Ressu, Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, Penetratia Splaiul Independenței – Ciurel - autostrada București-Pitești, Reabilitare sistem rutier si linii de tramvai - Soseaua Iancului – Soseaua Pantelimon, pasajul de la Piaţa Sudului, dar şi metroul din Drumul Taberei.

Primăria Capitalei a anunțat recent că pasajul de la Piața Sudului este gata în proporție de 70%. Primarul interimar Răzvan Sava a promis, de mai multe ori, că lucrările vor fi gata la data de 30 iunie 2016.

Credeţi că este posibil? Aşteptăm comentariile voastre la Secţiunea Comentarii.

CITEŞTE ŞI BUCUREŞTIUL-ŞANTIER. Cât au întârziat marile proiecte de infrastructură şi în ce stadiu sunt

 

Etichete: lucrări Bucureşti, lucrari infrastructura Bucuresti, metrou drumul taberei, pasaj Piaţa Sudului, proiecte Bucuresti, sondaj

0/2 COMENTARII
Liviu
19 mai 21:59
+0
VOTURI
-0
Eu zic ca la cum arata..poate la 1 septembrie. Daca eram chinezi era gata in doua saptamani!
Goldmund
19 mai 19:12
+0
VOTURI
-0
Orice este posibil daca sunt bani si vointa din partea autoritatilor locale. Orice! Doar sa si vrea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE