Sondaj: Crin Antonescu nu intră în turul doi la prezidenţialePotrivit unui sondaj CSCI, realizat în perioada 20-24 martie, arată că liberalul Crin Antonescu nu ar intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Sondaj martie 2014: Crin Antonescu nu intra in turul doi la prezidentiale
Sondaj martie 2014: Crin Antonescu nu intră în turul doi la prezidenţiale

Crin Antonescu, in variantele masurate, nu mai intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, iar PNL nu mai ia peste 15% la alegerile europene. USD isi consolideaza pozitia de lider, cu un scor de 42%, care i-ar putea aduce aproximativ jumatate din mandatele de europarlamentari, in urma redistribuirii. Ar lua mandate la europene PSD, PNL, PDL, PMP si UDMR.

Potrivit CSCI, cele doua partide din zona sustinatorilor lui Traian Basescu (PDL si PMP) si-ar imparti egal si voturile si mandatele. Favorită este Alianţa PSD - PC - UNPR, cu 42%, urmată de PNL (15%). PDL şi PMP ar obţine câte 10% din voturi, iar UDMR 7 procente.

De precizat că dintre cei chestionaţi, doar 41% au exprimat o opţiune de vot şi şi-au manifestat intenţia de a se prezenta la urne. USD ar obţine 16 mandate de europarlamentari, PNL 6, PDL şi PMP câte 4, iar UDMR 2.

In ceea ce priveste alegerile prezidentiale 2014, iesirea din USL a lui Crin Antonescu echivaleaza si cu iesirea din zona favoritilor. Crin Antonescu nu ar intra in turul doi in nici o varianta. Victor Ponta este favorit sa intre in turul doi, alaturi fie de Catalin Predoiu, fie de Mihai Razvan Ungureanu.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: Crin Antonescu, PNL, prezidențiale, sondaj, usl

0/1 COMENTARII
CSCI = PSD
26 mar 05:59
+0
VOTURI
-0
Iar începeți cu sondajele ăstora?
CSCI este firma de sondaje a PSD. Ce-ați vrea să iasă din sondajele lor? Că Antonescu are mai multe voturi decât Ponta?

Puteți să dați direct numele CSCI, și știm noi direct care-i concluzia sondajului. Antonescu deja nu mai are vreo șansă, în schimb PSD va fi votat de vreo 30 de milioane de alegători...

Penibil.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h