SONDAJ INSCOP: Traian Băsescu, CEL MAI BUN președinte al României după Revoluţia din ’89Un sondaj INSCOP arată că Traian Băsescu este cel mai bun preşedinte post-decembrist, fiind votat de 30,3% dintre respondenţi.

Basescu: INTERNETUL a devenit un mod de viata. Trebuie avut grija la CONTROLUL SERVICIILOR
Băsescu: INTERNETUL a devenit un mod de viaţă. Trebuie avut grijă la CONTROLUL SERVICIILOR
Foto: arq.ro

El este urmat de Ion Iliescu cu 23,8% şi Emil Constantinescu (19,6%). Un procent important de 26,3% nu ştiu sau nu răspund la această întrebare. Barometrul INSCOP Research a fost realizat la comanda ziarului „Adevărul".

Opţiunile pentru Traian Băsescu sunt mai puternice în rândul tinerilor (34%) care indică şi cel mai mare nivel al non-răspunsurilor (37,4%). De asemenea, Traian Băsescu beneficiază de un plus de recunoaştere în rândul persoanelor active (31-50 de ani). La nivelul acestei categorii de vârstă, Emil Constantinescu trece pe locul 2 cu 22,5%, iar Ion Iliescu coboară pe locul 3 (18,3%). Pentru persoanele de peste 50 de ani, cel mai bun preşedinte din ultimii 25 de ani este Ion Iliescu (32%), urmat de Traian Băsescu (26,6%) şi Emil Constantinescu (20,7%).

În comparaţie cu Nicolae Ceauşescu, opiniile românilor cu privire la cei trei sunt mai nuanţate. Emil Constantinescu şi Traian Băsescu îşi dispută primul loc cu 49,9%, respectiv 49,3% dintre români care cred că cei doi au fost mai buni decât Nicolae Ceauşescu. Despre Ion Iliescu, 39,1% cred că a fost mai bun decât Nicolae Ceauşescu.

Mai mult pe Adevărul.

Etichete: INSCOP, preşedinte, Revoluţie, sondaj inscop, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE