Sondaj pe Facebook despre Vinieta Oxigen. Ce spune Gabriela Firea despre introducerea noii taxePrimarul general, Gabriela Firea, îi îndeamnă pe bucureşteni pe Facebook să se pronunţe, până luni, în ceea ce priveşte oportunitatea introducerii vinietei Oxigen.

Sondaj pe Facebook despre Vinieta Oxigen. Ce spune Gabriela Firea despre introducerea noii taxe
Sondaj pe Facebook despre Vinieta Oxigen. Ce spune Gabriela Firea despre introducerea noii taxe

"Sunteţi de acord cu interzicerea circulaţiei maşinilor care poluează în centrul oraşului şi cu introducerea vinietei Oxigen pentru restul Bucureştiului? (Referire la autoturismele non euro, euro 1, euro 2 şi euro 3). Aştept răspunsurile bucureştenilor până luni, 24.02. a.c. aici, pe Facebook, sau/şi la adresa de mail oxigen@pmb.ro", a scris edilul general pe Facebook.

Gabriela Firea a postat şi un mesaj video, reamintind că de la 1 martie ar urma să se aplice sancţiuni celor care nu şi-au procurat vinieta Oxigen sau celor care intră cu maşini poluante în centrul Capitalei.

"Eu cred că am luat o decizie corectă, dar având în vedere că suntem într-un an electoral şi există foarte multă ipocrizie, iar contracandidaţii mei sau posibilii mei contracandidaţi, precum şi premierul, anumiţi miniştri, anumiţi reprezentanţi politici au ieşit în spaţiul public şi au spus că vor să scoată acest program - care în mod evident este bun pentru sănătatea bucureştenilor, dar din punct vedere politic ei vor să mă atace şi anunţă că vor să îl scoată - dacă vor avea ocazia să ajungă la primărie. Eu cred că trebuie să vă întreb direct şi nu să ţin cont neapărat de aceste mesaje politice. Prin urmare, până luni, aştept mesajele dumneavoastră cu 'da' sau 'nu' pentru acest program, 'Oxigen pentru Bucureşti', să îmi spuneţi dacă sunteţi de acord să rămână vinieta Oxigen în Capitală, începând cu martie, sau doriţi să amânăm acest program sau să îl anulăm pentru totdeauna", a spus Firea.

Ea a adăugat că, în cazul în care cetăţenii se vor pronunţa împotriva vinietei, le va asculta punctul de vedere.

"Primarul întreabă, cetăţenii răspund. Mai pe scurt: Firea întreabă, bucureştenii răspund. Haideţi să facem lucruri bune, şi frumoase, şi durabile în Bucureşti. Dacă totuşi veţi decide să anulăm vinieta Oxigen, după alegeri, tot împreună, vom lua măsuri pentru a lupta real cu poluarea din Capitală. Poate etapizat. Poate nu atât de brusc. Dumneavoastră îmi veţi spune cum e mai bine", a conchis Firea.

Etichete: 1 martie 2020, data introducere vinieta oxigen, Gabriela Firea, taxa oxigen, vinieta oxigen

0/7 COMENTARII
rol
22 feb 22:26
+0
VOTURI
-0
de ce ai baga bani intr-un e5 sh? ca peste 2-3 ani sa ai la ce plati alte taxe?
Barbu
22 feb 15:18
+0
VOTURI
-0
Chiar si pentru o masina SH cu euro 5 unii nu au bani dar au nevoie de un mijloc de transport. Pentru ca nu exista o alternativa decenta a transportului in comun. Sau cu bicicleta/trotineta, asa cum a promis dna primar. Acum e ingrijorata de soarta noastra pt ca vin alegerile. Altfel nu-I pasa decat de companiile municipale pe unde se scurg banii. Ma ingrozesc cand vad ce zel au muncitorii prin bucuresti sa puna.....borduri, pavele, sisteme de irigatii automate si.....orice altceva care nu aduc nicio imbunatatire a traficului. Dar hei, bani pt biserici si catedrala sunt. Rusine!!
Dan
21 feb 19:32
+0
VOTURI
-0
O masura necesara si utila. Odata cu venirea anotimpului cald nu cred ca se va mai opune nimeni sau poate doar din considerente pur electorale. MULT SUCCES!
True Blue
21 feb 18:04
+0
VOTURI
-0
Nu este cazul sa vorbim in Bucuresti de o majoritate saraca. este invers. Si nu trebuie sa iti cumperi masina noua ci una SH cu norma Euro 5 introdusa in anul 2009.
maximus
21 feb 18:00
+0
VOTURI
-0
Eu sunt de acord desi putea fi mai bine gandita. PSD/ALDE au eliminat timbrul verde permitand achizitia rablelor din Europa in contradictie cu programul RABLA de stimulare a innoirii parcului auto. Poluarea este un pericol mortal. Eliminarea timbrului si neinlocuirea acestuia cu alta taxa a condus si la returnarea cuantumului incasat fara a umple cu altceva gaura din buget. Acestea sunt masuri populiste in detrimentul cetateanului si nu in favoarea lui.
Ognean A
21 feb 16:08
+0
VOTURI
-0
Nu sunt de acord pentru acest moment. Cand va exista mult mai multe linii de metrou si transportul de suprafata la 5 minute si centura Bucurestului, atuci accept. Am 67 de ani, un auototurism euro 3 cumparat din Romania acum 15 ani si cred ca, accesta domana primarita nu are cu ce sa ma ajute sa-mi schimb autoturismul.
vlad mihai
21 feb 13:20
+0
VOTURI
-0
eu consider ca este o masura anti populatie,majoritate oamenilor sunt saraci si nu o sa poata niciodata sa-si cumpere o masina noua,este usor sa administrezi inventand biruri ca in evul mediu,un primar priceput se descurca cu ceea ce are ,cu bani multi ori si cine poate conduce,cu bani putini numai cei destepti.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h