Sophia Loren, la TIFF: "Aş juca într-un film al unui regizor român"Sophia Loren a declarat că ar juca într-un film al unui regizor român. A adăugat că filmele româneşti sunt "câteodată cele mai bine făcute vreodată".

Sophia Loren, la TIFF: "As juca intr-un film al unui regizor roman"
Sophia Loren, la TIFF: "Aş juca într-un film al unui regizor român"
Foto: TIFF Facebook

Întrebată, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre cinematograful românesc şi dacă ar lua în considerare să joace într-un film al unui regizor român, Sophia Loren a declarat că filmele româneşti sunt, câteodată, unele dintre cele mai bune, transmite corespondentul MEDIAFAX.ro.

"Filmele româneşti- le vedem la televizor, la festivaluri, câteodată sunt cele mai bine făcute vreodată în lumea filmului. Acum nu mai sunt adolescentă, cred că, înainte de a spune da unui rol, trebuie să mă gândesc cu mare atenţie, pentru că vreau să fac ceva care mi se potriveşte, se potriveşte cu sentimentele mele, ar trebui, cu adevărat, să fie o operă de artă. Da, aş lua în considerare, orice actor se gândeşte la asta”, a spus Loren.

Întrebată, în continuare, în ce moment al carierei sale a realizat că devine celebră şi care ar fi definiţia celebrităţii, actriţa a spus că niciodată nu a avut în minte faptul că este celebră, pentru că în acel moment cariera se termină.

"Trebuie întotdeauna să te gândeşti că se întâmplă ceva minuat, că eşti o actriţă bună, că vei face lucruri bune pentru tine în viaţa şi cariera ta. Nu m-am gândit niciodată că într-o zi sunt celebră, nici când am câştigat Oscarul”, a răspuns actriţa.

Sophia Loren va primi, sâmbătă, la gala de închidere a TIFF, Premiul pentru întreaga carieră, acesta urmând să îi fie înmânat de fotomodelul Mădălina Ghenea.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada 27 mai – 5 iunie.

Etichete: sophia lauren, tiff, tiff 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE