Sorana Cîrstea, a treia româncă în sferturi la Madrid, după Simona Halep şi Irina BeguJucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, beneficiara unui wild card, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, miercuri, după ce a învins-o pe germanca Laura Siegemund cu 6-4, 7-6 (9), anunţă Agerpres. 

Sorana Cirstea, a treia romanca in sferturi la Madrid (Foto prosport.ro)
Sorana Cîrstea, a treia româncă în sferturi la Madrid (Foto prosport.ro)

În optimile turneului de la Madrid, Simona Halep a învins-ode asemenea pe Timea Bacsinszky, din Elveţia, cu 6-2, 6-3. În sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva Irinei Begu.

Jucătoarea de tenis Irina Begu s-a calificat în sferturi la turneul de la Madrid, după ce a învins-o, miercuri, în trei seturi, pe Christina Mchale din SUA.

Primul set a fost câștigat de sportiva americană cu 7-6, după care Irina Begu și-a adjudecat următoarele două seturi la același scor: 6-4, 6-4.

Astfel, în întâlnirile directe dintre cele două jucătoare, scorul este egal 1-1. Sportiva din SUA s-a impus cu 6-2, 6-3 la San Diego, pe hard, în 2008.

Irina Begu s-a impus în două ore şi 37 de minute şi şi-a egalat performanţa de anul trecut, când a ajuns tot în sferturi la Madrid Open. Acesta a fost al optulea meci consecutiv de trei seturi câştigat de Irina Begu. 

În faza următoare, Irina Begu va juca împotriva Simonei Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6. 

Califcarea în sferturile de finală la turneul Premier Mandatory de la Madrid este recompensată cu 114.560 de euro şi cu 215 puncte WTA.

Etichete: calificare, meci, sferturi madrid, SORANA CÎRSTEA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE