Sore este însărcinată. Este primul copil al artisteiSore este însărcinată. Artista a făcut anunțul pe o pagină de socializare.  "Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea",  a scris Sore. 

Sore este insarcinata. Este primul copil al artistei
Sore este însărcinată. Este primul copil al artistei

Anunț important făcut de Sore pe o rețea de socializare. ”Dragii mei, traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea si imi doresc sa impart cu voi fericirea ce-o simt, unica pentru o femeie...voi fi mamica! Piesa si clipul de mai jos reflecta exact ceea ce traiesc acum si ma bucur sa transmit asta, inedit, muzical. ‪#‎candvremeaerea‬ eu iubesc”, a scris artista pe pagina de Facebook.

Sore a lansat și cel mai recent single-ul „Când vremea e rea". Piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production şi este compusă de Şerban Cazan, Marius Pop, Theea Miculescu, Smiley şi Sore, iar versurile sunt scrise de Sore, Smiley şi Theea Miculescu. Videoclipul a fost regizat de către Iulian Moga şi a fost filmat într-un apartament din zona Primăverii.

“Bucuria mea este imposibil de descris pentru că piesa “Când vremea e rea” vorbeşte despre cel mai frumos moment pe care îl pot trăi, voi deveni mamă in curând şi am încercat să cuprind emoţia de linişte şi echilibru in versurile piesei si in povestea clipului. îmi voi aduce mereu aminte cum s-a scris piesa în studiourile Hahaha, într-o seara ploioasa, unde ne-am adunat, Şerban, Smiley, Theea şi cu mine şi ne-am lăsat inspiraţi de zâmbetul pe care îl afişam de câteva luni deja. Au fost complicii mei şi spun cu mâna pe inimă, piesa descrie exact ceea ce simt. în acelaşi timp, oricine se poate regasi în piesa “Când vremea e rea”, pentru că cele mai frumoase clipe în doi se petrec de cele mai multe ori pe vreme ploioasă” a declarat Sore într-un comunicat citat de realitatea.net. 

Etichete: însărcinată, smiley, Sore

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h