Sorin Grindeanu: Şoseaua de centură a Bucureştiului se află în procedură de licitaţie pe SEAPInvestiția privind șoseaua de centură a Bucureștilor se află în procedură de licitație pe SEAP, a declarat marți premierul Sorin Grindeanu, care a adăugat că Guvernul este interesat de rezolvarea a cât mai multora dintre problemele Capitalei.

Centura Bucuresti
Centura Bucureşti

"Eu am discutat, inclusiv în aceste zile, cu domnul președinte Dragnea, spre deosebire de alți colegi de-ai mei. Lucrurile care pot fi îmbunătățite prefer să le discut și să le repar în discuții punctuale cu fiecare din acești colegi și nu doar colegi. Zilnic, am discuții cu președinți de Consilii județene, cu primari din toată țara. Știu că doi dintre colegii mei din Guvern, și domnul ministru Petcu (Toma Petcu — n.r.) și domnul ministru Cuc (Răzvan Cuc — n.r.), au avut nu una, ci mai multe discuții cu reprezentanții Primăriei Generale. Pe mine mă interesează ca foarte multe lucruri să se întâmple în București și cred că pe fiecare dintre dumneavoastră. Spre exemplu, dacă vorbim de centură, în acest moment, din ce m-a informat (...) domnul ministru Cuc și puteți verifica public, această investiție este ridicată pe SEAP, e în procedură de licitație. Pe bucureșteni și nu doar nu-i interesează cine este proprietar, cine face, ci să se facă", a spus Grindeanu, întrebat, la plecarea de la Ministerul de Finanțe, despre criticile primarului general, Gabriela Firea, referitoare la colaborarea pe anumite proiecte între Guvern și municipalitate.

Premierul a punctat că discută zilnic cu foarte mulți colegi din administrație, indiferent de culoarea politică a acestora.

"Repet, eu discut în fiecare zi cu foarte mulți colegi din administrație, nu colegi neapărat de partid, pentru că avem primari, președinți de Consilii județene de toate culorile politice. Cu atât mai mult, când vorbesc cu colegi de partid și când încercăm să găsim soluții pozitive pentru rezolvarea problemelor încercăm să facem aceste lucruri printr-un dialog direct", a susținut Sorin Grindeanu.

Întrebat care ar fi explicația acuzelor aduse de Gabriela Firea la adresa Guvernului, premierul a spus: "Eu nu pot să dau... Întrebați-o pe doamna Firea, dar cred că e dorința dânsei de a rezolva anumite probleme într-un anumit mod".

Etichete: centura Bucureşti, centura Capitalei, Sorin Grindeanu

0/4 COMENTARII
carla
11 oct 14:37
+0
VOTURI
-0
Oferta de împrumut și investiții pentru a începe anul nou 2018

Mă adresez oricărei persoane care are nevoie de acțiunile pe care le acord credite de la 3000 € la 90.000.000 € pentru orice persoană capabilă să o ramburseze cu o rată a dobânzii de 2% la 5% l și un interval de timp cuprins între 1 și 15 ani, în funcție de suma solicitată.
Fac acest lucru în următoarele domenii:

- Imprumut financiar
- Credit imobiliar
- împrumut de investiții
- Credite pentru automobile
- Datoria de consolidare
- Răscumpărarea creditelor
- Credite personale
- Ești blocat.

Dacă sunteți într-adevăr în nevoie, vă rugăm să-mi e-mail pentru mai multe informații.
Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: carlamorino01@gmail.com

email: carlamorino01@gmail.com

email: carlamorino01@gmail.com
FA SI TU BANI DIN INTERNET
13 iun 00:56
+0
VOTURI
-0
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?

Nici eu nu am crezut ca este real , dar am ajuns sa fac 50 de euro pe zi !
Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 4000 mii de euro. INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/2gZQiP0
( daca nu merge sa dai click copiaza link-ul si pune-l in casuta de url sus si dai enter )
....fgs44
Fox
07 iun 17:27
+0
VOTURI
-0
Extraordinar! De parca daca se liciteaza e ca si construita.... Nici nu au auzit de intarzieri, de contestatii, de anulare de licitatii, de expropieri... de bugetare... de situri arheologice si cuiburi de sobolani pe care trebuie sa ii protejam...
Cristian
06 iun 22:11
+0
VOTURI
-0
Oferta speciala lucru pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE