Sorin Grindeanu, surprins fumând în biroul lui Liviu Dragnea din Parlament VIDEOPremierul desemnat, Sorin Grindeanu, a fost surprins fumând în biroul Camerei Deputaţilor, potrivit unor imagini difuzate, marţi, de postul Realitatea TV.

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu a fost filmat fumând în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în momentul în care uşa de la birou era întredeschisă.

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a explicat, marţi, că imaginile prezentate la televizor cu el fumând în biroul lui Liviu Dragnea din Parlament îl arată de fapt folosind o "ţigară cu aburi", dată de un coleg, iar el respectă legea antifumat, deşi îi este greu ca "fumător înrăit".

"Sunt fumător şi, dacă vă uitaţi, noi în urmă cu câteva minute am declarat că susţinem (legea - n.r.). Îmi este foarte greu ca fumător destul de înrăit să respect, dar respect. Am stat foarte mult cu ţigări neaprinse sau o ţigară neaprinsă şi în rest am fost ajutat de un coleg cu o ţigară cu aburi, care este legală", a spus el, potrivit news.ro.

Etichete: fumat interzis, Sorin Grindeanu, sorin grindeanu fumeaza in birou, tigara sorin grindeanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE