Sorin Oprescu a primit derogare de la Poliţie. Are voie să meargă la spital fără să anunțeSorin Oprescu a fost externat, luni, de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", unde a fost operat la plămâni. Primarul suspendat al Capitalei este în continuare în arest la domiciliu, dar până pe 10 decembrie poate merge la spital fără să meargă să anunţe la Poliţie.

Sorin Oprescu a primit derogare de la Politie. Are voie sa mearga la spital fara sa anunte
Sorin Oprescu a primit derogare de la Poliţie. Are voie să meargă la spital fără să anunțe

Sorin Oprescu a fost operat la plămâni de medicii de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", unde a fost internat după ce a primit acordul instanţei. El a fost externat vineri, dar, întrucât mai are de făcut vizite la spital după operaţie, a primit o derogare să poată merge până pe 10 decembrie, au declarat pentru Mediafax surse din Poliţie.

Sorin Oprescu s-a putut interna după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, că îşi poate părăsi locuinţa timp de şapte zile, pentru a se opera la plămânul la care i-a fost descoperit un nodul.

În săptămâna de spitalizare, Sorin Oprescu a fost verificat de poliţişti, ca în cazul arestului la domiciliu.

În 20 noiembrie, Sorin Oprescu şi Bogdan Popa, fost şef al Administraţiei Cimitirelor, au fost trimişi în judecată, de procurorii DNA. Popa este acuzat că ar fi constituit un grup infracţional care a urmărit luarea de mită, din sume provenite din bugetul Primăriei Capitalei, pe care, din 2013, l-ar fi condus primarul Sorin Oprescu.

 

 

Etichete: derogare, poliţie, Sorin Oprescu, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h