Sorin Oprescu a sesizat Ministerul Sănătăţii, cu privire la tratamentul primit în Arestul CentralAvocaţii edilului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, au trimis o plângere către ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, în care îi cer acestuia să verifice dacă fostului primar îi sunt respectate toate drepturile. 

De ce a fost eliberat Sorin Oprescu din arest: Pentru ca a colaborat cu DNA si pentru ca e bolnav
De ce a fost eliberat Sorin Oprescu din arest: Pentru că a colaborat cu DNA şi pentru că e bolnav
Foto: aktual24.ro

Plângerea se îndreaptă împotriva şefului Arestului Central al Poliţiei Capitalei şi împotriva asistentei care conduce cabinetul medical din Arest, informează Realitatea TV.

Apărătorii lui Sorin Oprescu îi cer ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, să demareze o anchetă prin care să verifice dacă i s-au respectat toate drepturile, în perioada de detenţie şi în ceea ce priveşte îngrijirile medicale primite.

Documentul susţine că edilul suspendat nu beneficiază de îngrijiri corespunzătoare şi nu primeşte o dietă specializată pe starea sa de sănătate. Sorin Oprescu suferă de diabet.

Documentul a fost trimis joi către Ministerul Sănătăţii şi va fi, cel mai probabil, invocat în instanţă, întrucât vineri, judecătorii vor decide dacă îl plasează sau nu pe Sorin Oprescu în libertate.

Totodată, Oprescu a depus plângere împotriva medicului din Arest şi la Colegiul Medicilor, dar şi la conducerea Policlinicii MAI "Dr. Kretzulescu", pe motiv că nu respectă recomandările medicilor Spitalului Universitar şi îi pune viaţa în pericol, potrivit România TV.

Etichete: Arestul Poliţiei Capitalei, Ministerul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE