Sorin Oprescu RĂMÂNE în arest preventivUPDATE: 15:15: Magistraţii au decis ca Sorin Oprescu să rămână în arest preventiv

Fostul edil al Capitalei, Sorin Oprescu, află, vineri, dacă îi va fi înlocuită măsura arestului preventiv, cu una mai blândă.

Sorin Oprescu afla ASTAZI daca va fi eliberat din arest
Sorin Oprescu află ASTĂZI dacă va fi eliberat din arest
Foto: suceavalive.ro

Magistraţii de la Curtea de Apel judecă recursul primarului suspendat la decizia instanţei de a-i prelungi cu 30 de zile arestul preventiv.

Fostul edil al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost transferat, joi, în jurul orei 17, la Spitalul Fundeni, pentru investigaţii medicale oncologice. Documentul privind transferul a fost aprobat de conducerea Arestului Central al Poliţiei Capitalei. Fostul edil urmează să stea în spital timp de două zile, a anunţat avocatul său, Vasile Mocanu, care susţine că Oprescu are mai multe probleme de sănătate.  

CITEŞTE ŞI: Sorin Oprescu a sesizat Ministerul Sănătăţii, cu privire la tratamentul primit în Arestul Central 

Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie, iar de atunci s-a confruntat cu mai multe probleme medicale, el fiind internat patru zile la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost supus unor investigații amănunțite.

Potrivit DNA, în perioada 2013 — 2015, un grup bine organizat, la care a aderat și Sorin Oprescu, a înființat în administrația locală din municipiul București un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească anumite contracte din partea instituțiilor publice aflate în subordinea primarului trebuiau să remită o parte din profitul brut realizat din execuția acelora, cu titlu de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului primarului.

Etichete: dosar sorin oprescu, Sorin Oprescu, sorin oprescu arestat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE