Sorin Oprescu află, luni, dacă va fi OPERAT. Fostul edil este internat la Spitalul UniversitarSorin Oprescu află, luni,dacă va fi supus unei intervenţii chirurgicale. Fostul edil este internat la Spitalul Universitar,  pe care Oprescu l-a condus câţiva ani, într-o rezervă la secţia de Cardiologie. Fostul edil este păzit de trei poliţişti. 

Sorin Oprescu afla, luni, daca va fi OPERAT. Fostul edil este internat la Spitalul Universitar (Foto gandul.info)
Sorin Oprescu află, luni, dacă va fi OPERAT. Fostul edil este internat la Spitalul Universitar (Foto gandul.info)

Primarul suspendat al Capitalei a fost supus unor investigatii, iar doctorii spun ca luni i se va face si o examinare a arterelor inimii. In functie de rezultat se va decide operatia.

Imediat ce a fost adus de politisti din arest Sorin Oprescu a fost investigat in camera de garda.
Sorin Oprescu a stat doua ore in salonul de critici din unitatea de primiri urgente. Avea tensiune mare si i s-a administrat o doza de insulina. Acolo i s-a facut un set de investigatii: ecografie de cord, analize de sange si radiografie la torace. Dupa ce si-a revenit, surse medicale spun ca Oprescu a schimbat cateva vorbe cu fostii colegi din garda.

Sorin Oprescu primeste in continuare tratament pentru a tine in frau boala de inima si diabetul zaharat.
"Pericolul e prezent in permanenta. Trebuie tratat diabetul care fragilizeaza organismul. Daca diabetul e tinut in frau, oraganismul poate lupta.", a declarat Mircea Cinteza, seful clinicii de cardiologie a spitalului Universitar, conform stirileprotv.ro. 

Cu setul de analize complet si functiile vitale in parametri normali, Sorin Oprescu a fost internat intr-o rezerva la etajul 10, in sectia de cardiologie.
In plus, doctorii spun ca acesta are nevoie de o coronarografie, o explorare a arterelor inimii, pentru depistarea eventualelor ingustari care pot compromite fluxul de sange al muschiului cardiac."O analiza ce poata da raspunsul, care sunt caile cele mai bune: medicamente cateterism, dilatarea arterelor bolnave sau operatie. Daca se discuta de operatie, nu se poate face decat intr-un spital cu tehnologie inalta.", a mentionat Mircea Cinteza, seful clinicii de cardiologie. 
Investigatia se va face luni iar in functie de rezultat, o comisie medicala de specialisti va decide daca se impune o interventie chirurgicala si daca Sorin Oprescu va mai ramane in spital ori se va intoarce in arest.

Etichete: coronarografie, internare, Luni 28 septembrie, operaţie, Sorin Oprescu, Spitalul Universitar

0/1 COMENTARII
adriana anghel
28 sep 09:29
+0
VOTURI
-0
Primarul suspendat o obraznicatura de om, un produe comunist expirat.....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE