Oprescu anunță începerea lucrărilor la pasajul de la Piaţa Presei în circa două luniPrimarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminică, la emisiunea „După 20 de ani“, că lucrările la pasajul de la Piaţa Presei vor demara în circa două luni. Primarul a dat asigurări că traficul nu va fi blocat.

Sorin Oprescu
Sorin Oprescu
Foto: dcnews.ro

„Pasajul de la Piaţa Scânteii este aşteptat de patru ani şi tot mi l-au blocat. (...) Mi l-au blocat organizaţiile ONG. Au contestat PUZ-ul. Am făcut PUZ de trei ori. Acum nu au mai avut ce să spună, s-a dat drumul la PUZ. Este licitaţia făcută, este atribuit“, a spus primarul general, conform Adevărul. ro

Edilul a explicat că pasajul va începe după „Fântâna Mioriţa“, la circa 60 de metri, pe partea dreapta, sub Piaţa Presei se va bifurca, şi va avea un braţ către bdul Expoziţiei şi un braţ care va ieşi pe şoseaua Kiseleff.

Întrebat dacă traficul va fi blocat, ţinând cont că lucrările încep de pe DN1(după Fântâna Mioriţa), care reprezintă cea mai importantă intrare în Bucureşti, primarul a răspuns negativ. „Traficul nu va fi blocat pentru că ne ducem în spatele perdelei de pomi“, a mai spus edilul.Etichete: Pasaj Piaţa Presei, Sorin Oprescu

0/5 COMENTARII
petre
01 apr 22:41
+0
VOTURI
-0
Dacă Oprescu se hotărăşte să candideze la preşedinţie, îl votez. Până acum, Bucureştiul n-a mai avut un primar care să facă ceva in mod serios, să termine nişte lucrări. Şi felicit iniţiativa de a reabilita Centrul Vechi!
laura
01 apr 22:41
+0
VOTURI
-0
Micul Paris nu va mai fi inconjurat de un mare sat daca mai apucam sa-l prindem pe Oprescu la Controceni. In momentul acesta e clar ca va candida si ca oricum, e singura optiune viabila. Eu sper sa faca si treaba.
carina
01 apr 22:41
+0
VOTURI
-0
Pe Sorin Oprescu n-are cine sa il bata la alegerile prezindetiale. Numai sa nu i se puna bete in roate de catre si Voiculescu sau PDL.
vallym
01 apr 19:10
+0
VOTURI
-0
de ce e nevoie sa facem?cred ca nici creierul mic si fara incretituri ale acestui infect de primar nu stie...probabil ca sa mai depuna un proiect sa mai scoata bani!de ce nu sunt bani sa terminam ce e inceput de 2-7 ani si incepem altele inutile?
vlad
01 apr 09:45
+0
VOTURI
-0
Am ascultat si eu declaratiile, si chiar nu inteleg de ce e nevoie de pasaj acolo... Sunt bulevarde foarte largi, traficul se face in mare fara probleme... ambuteiaje rare sau chiar niciodata!!! De ce naiba sa facem pasaj, si nu orice pasaj, unul d-ala cu despartire in subteran!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h