Sorin Oprescu, despre Gabriela Firea: "Să dea Dumnezeu să facă jumătate din ce am făcut eu"Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu i-a urat Gabrielei Firea "să reuşească să facă măcar jumătate din ce am făcut eu", adăugând că, astfel, toată lumea o sa fie mulţumită.

Sorin Oprescu, despre Gabriela Firea: "Sa dea Dumnezeu sa faca jumatate din ce am facut eu"
Sorin Oprescu, despre Gabriela Firea: "Să dea Dumnezeu să facă jumătate din ce am făcut eu"
Foto: voceatransilvaniei.ro

Sorin Oprescu a făcut declaraţia la Tribunalul Bucureşti unde începe judecarea, în şedinţă publică, a dosarului de corupţie în care a fost trimis în judecată la finalul lui 2015.

Potrivit procedurii, la primul termen de judecată, acuzatul va fi întrebat dacă își recunoaște faptele și vrea să urmeze procedura simplificată.

"Să dea Dumnezeu că doamna Firea să facă jumătate din ce s-a făcut până acum, ce am reușit să fac. Cred, ca cetățean, că o să fie toată lumea mulțumită. Cine ar fi de vină, candidații penali sau alegătorii care îi votează?", a declarat Oprescu, conform b1.ro.

"Alegătorii nu pot fi de vină, e majoritatea, e un cartonaș de avertisment din partea celor care au gândit așa și au procedat așa, lumea are încredere în ei", a adăugat acesta.

Etichete: Gabriela Firea, oprescu, oprescu firea, Sorin Oprescu

0/1 COMENTARII
Alex
08 iun 11:21
+0
VOTURI
-0
Cand zice "sa faca jumatate din ce am facut eu" se refera la avere din furat?! Sau ce mai exact ca in urma lor inafara de dosare de coruptie nu ramane nimic ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE