Sorin Oprescu, din nou la mâna instanţei. Se decide eliminarea sau nu a interceptărilor din dosarMagistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie decid, joi, dacă elimină sau nu interceptările din dosarul edilului suspendat, Sorin Oprescu. 

Sorin Oprescu, din nou la mana magistratilor.Se decide eliminarea sau nu a interceptarilor din dosar (Foto romaniatv.net)
Sorin Oprescu, din nou la mâna magistraţilor.Se decide eliminarea sau nu a interceptărilor din dosar (Foto romaniatv.net)

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) decid astăzi dacă elimină interceptările din dosarul fostului primar lui Sorin Oprescu, informează realitatea.net. 

La ultimul termen, judecătorii le-au solicitat procurorilor DNA să stabilească ce interceptări au fost făcute de către Serviciul Român de Informaţii şi care de DNA. Asta pentru a se putea decide dacă este sau nu cazul să le excludă din dosar, aşa cum a cerut Oprescu, care a invocat decizia Curţii Constituţionale în acest sens.

Primarul suspendat al Capitalei este acuzat de luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Etichete: dosar, eliminare interceptari dosar, ICCJ, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h