Sorin Oprescu, investigat medical la o clinică privată din Capitală. Ce analize va facePrimarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, urmează să facă miercuri o nouă investigaţie medicală de tip PET (Positron Emission Tomography) Scan. Analiza medicală ar urma să fie efectuată într-o clinică particulară de lângă Institutul Oncologic București.

Oprescu raspunde reprosurilor aduse de noul primar: "Trebuie sa spuna si doamna Firea cate ceva"
Oprescu răspunde reproşurilor aduse de noul primar: "Trebuie să spună şi doamna Firea câte ceva"
Foto: realitatea.net

Efectuarea analizei medicale de tip PET-Scan a fost amânată pentru această săptămână din cauz valorilor glicemiei care nu au putut să fie stabilizate, în cursul săptămânii trecute, informează Agerpres care citează surse medicale apropiate edilului suspendat Oprescu. 

Sorin Oprescu urmează să fie supus unor investigaţii oncologice, după ce medicii i-au descoperit un nodul la plămâni.

CITEŞTE ŞI Cum a fost alimentată cu bani publici firma şoferului lui Oprescu, apropiat al clanului Cămătarilor

Soferul primarului suspendat al Capitalei, Cristian Stanca, zis Grenada, apropiat al clanului Camatarilor, a fost alimentat din bani publici de la administratia Capitalei, potrivit Centrului de Investigatii Media. Chiar si Politia Locala, care ar trebui sa vegheze la respectarea ordinii in Capitala, a incheiat mai multe contracte prin care zeci de mii de lei au ajuns anual, din 2011 incoace, in conturile unei firme apartinand familiei soferului lui Oprescu. "Grenada" a fost condamnat in trecut pentru trafic de droguri, conform sursei citate.

Oprescu a fost internat la acest sfârşit de săptămână la Spitalul Păulescu. Primarul suspendat al Capitalei a fost vizitat sâmbătă de avocaţii săi care au anunţat că vor să facă o nouă solicitare de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai uşoară, având în vedere că au apărut date noi la dosar. De asemenea, vor să aducă în faţa procurorilor şi încă doi martori care să vorbească în favoarea lui Sorin Oprescu, să le spună procurorilor faptul că Oprescu nu a luat acea sumă importantă de bani.

DNA pregăteşte EXTINDEREA URMĂRIRII PENALE a lui Oprescu.Ce acuzaţii i s-ar putea aduce edilului-şef. 

Oprescu este arestat preventiv, fiind acuzat de procurorii anticorupție de luare de mită.

Etichete: clinică privată, pet scan, primarul sorin oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE