Sorin Oprescu, operat a doua oară la plămâni, miercuriSorin Oprescu a fost operat pentru a doua oară la plămâni, miercuri dimineaţă. Potrivit unor surse medicale, medicii i-au extirpat complet nodulul descoperit la unul dintre plămâni.

Sorin Oprescu, operat a doua oara la plamani, miercuri
Sorin Oprescu, operat a doua oară la plămâni, miercuri

Sorin Oprescu a fost supus miercuri unei noi intervenţii chirurgicale. Medicii de la "Institutul Marius Nasta" din Capitală i-au extirpat nodulul, după ce săptămâna trecută au recoltat doar o parte din el pentru a o trimite la laborator. 

Fostul primar va rămâne şi săptămâna aceasta internet în spital. El stă singur într-o celulă pentru care plăteşte 100 de euro pe zi, scrie romaniatv.net. 

Edilul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost internat joi la Institutul "Marius Nasta" pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale la plămâni, pe care a suferit-o în aceeaşi zi, primarul anunţând poliţiştii care se ocupă de supravegherea sa judiciară unde poate fi găsit. Oprescu le-a comunicat pavilionul şi salonul unde a fost internat, obligaţie prevăzută în cadrul măsurii arestului la domiciliu.

Sorin Oprescu, judecat în arest la domiciliu pentru luare de mită, spălare de bani şi abuz în serviciu, s-a internat la Institutul "Marius Nasta" pentru o operaţie la plămâni după ce judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis să respingă contestaţia procurorilor DNA.

Etichete: operatie plamani, Sorin Oprescu, spital marius nasta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h