Sorin Oprescu rămâne internat la Institutul de DiabetPrimarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a rămas internat la Institutul de Diabet. Deşi sâmbătă ar fi trebuit, teoretic, să se întoarcă în arest, medicii au decis că starea de sănătate a lui Oprescu impune spitalizarea lui în continuare. Medicii n-au reuşit până acum nici să-i facă toate analizele pentru care a fost transferat la institut.

Sorin Oprescu ramane internat la Institutul de Diabet
Sorin Oprescu rămâne internat la Institutul de Diabet
Foto: realitatea.net

Sorin Oprescu nu a ajuns încă să facă analiza cea mai importantă, care ar fi trebuit să le arate medicilor dacă are sau nu cancer la plămâni. Medicii nu au putut să îi facă această investigaţie la Fundeni pentru că edilul suspendat al Capitalei nu se simţea foarte bine, informează România TV.

Suspect de cancer pulmonar, Sorin Oprescu continuă să fumeze şi în spatele gratiilor

Oprescu a fost transferat la Spitalul Paulescu, unde urmează să fie stabilizat şi abia după aceea va fi dus înapoi la Fundeni, i se va face acea analiză, după care va fi dus înapoi în spatele gratiilor. Nu se ştie însă când va fi realizat acest transfer, cel mai probabil, însă, duminică sau luni. La Fundeni, Sorin Oprescu ar mai trebui să stea cel puţin 48 de ore.

Avocatul lui Oprescu: Starea de sănătate nu este bună. Îi este teamă să nu moară în închisoare 

El a fost vizitat sâmbătă de avocaţii săi care au anunţat că vor să facă o nouă solicitare de înlocuire a arestului preventiv, având în vedere că au apărut date noi la dosar. De asemenea, vor să aducă în faţa procurorilor şi încă doi martori care să vorbească în favoarea lui Sorin Oprescu, să le spună procurorilor faptul că Oprescu nu a luat acea sumă importantă de bani.

Etichete: diabet, internat, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE