Sorina Matei a pierdut procesul cu Victor Ciutacu. CE DESPĂGUBIRI TREBUIE SĂ ÎI PLĂTEASCĂJurnalista Sorina Matei trebuie să îi plătească lui Victor Ciutacu daune morale în valoare de 3.000 de lei, după ce pierdut un proces pe care fostul coleg de la România TV l-a intentat împotriva ei. 

Sorina Matei a pierdut procesul cu Victor Ciutacu. CE DESPAGUBIRI TREBUIE SA II PLATEASCA
Sorina Matei a pierdut procesul cu Victor Ciutacu. CE DESPĂGUBIRI TREBUIE SĂ ÎI PLĂTEASCĂ
Foto: paginademedia.ro

Victor Ciutacu a acționat-o în judecată pe Sorina Matei în mai 2013, după ce aceasta a făcut o serie de afirmații jignitoare pe blogul personal, scrie paginademedia.ro. 

„Cred că pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta”, a scris la acea vreme Sorina Matei, după ce Ciutacu i-a devenit coleg la România TV.

În luna decembrie 2014, prima instanță, Judecătoria Sectorului, 1 a decis în favoarea lui Ciutacu, însă sentința nu a fost definitivă. Sorina Matei, dar și Victor Ciutacu au făcut atunci apeluri, care au fost judecate de Tribunalul București. Instanța a decis să-i respingă ambele apeluri ca nefondate. Astfel se menține decizia din decembrie 2014, a Judecătoriei.

Printre expresiile folosite de Sorina Matei la adresa lui Ciutacu s-au numărat:
„Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman”
„Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate”
„Un posesor de orificii și atât” „jegurile umane gen Ciutacu”
„Un mahalagiu și fustangiu de cea mai joasă speță”
„…*câtă nesimțire și cât tupeu poți să ai? Dar ca să faci toate astea, trebuie să te numești Victor Ciutacu”
„…*se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul”
„…*pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune pușcăriabilii pe piedesal și îi ridică în slăvi cu gura plină”
„…*suge bani de la instituții ale statului (vezi cazul APAPS) – dar și din alte afaceri”
„În ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat și lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele penale și financiare până la urmă”
„Un om care până la urmă trăiește din șpăgi pe bandă rulantă*”
„… *se îmbată prin restaurante de lux cu politicieni și oameni de afaceri importanți și foarte controversați”.

La nici o zi de la pronunțarea sentinței, Sorin Matei l-a contactat pe Victor Ciutacu entru a face plata. Sorina Matei n-a mai așteptat motivarea instanței, care în mod normal durează câteva luni.

Informația a fost dezvăluită chiar de către Ciutacu, pe pagina sa e Facebook. „M-a sunat Sorina Matei, pentru prima și, probabil, ultima oară în viață. Mi-a cerut contul bancar. Deși motivarea nu a fost încă redactată și va mai dura până atunci, a făcut plata. Mi-au intrat banii. Dacă la adresa sentinței am avut comentarii de făcut, iar ele rămîn valabile, salut rapiditatea și faptul că a înțeles să respecte decizia instanței.”, a anunțat realizatorul de la România TV. -

Etichete: daune morale, proces, Sorin Matei, Tribunalul Bucureşti, Victor Ciutacu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE