Șoseaua Fabrica de Glucoză va fi modernizată. Când va fi gata lucrareaPrimarul General, Gabriela Firea, a semnat joi, 22 iunie 2017, contractul pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare a Soselei Fabrica de Glucoza.

Șoseaua Fabrica de Glucoza va fi largita la doua benzi pe sens intre Șos. Petricani si Calea Floreasca
Șoseaua Fabrica de Glucoză va fi lărgită la două benzi pe sens între Șos. Petricani și Calea Floreasca

Executantul acestui obiectiv de investitii este Asocierea Straco Grup SRL- SC Tracon SRL(lider de asociere)- SC Primacons Group SRL.

Astfel, conform contractului, lucrarile presupun largirea Soselei Fabrica de Glucoza intre Calea Floreasca si Soseaua Petricani, de la o banda pe sens la cate 2 benzi pe fiecare sens si reconfigurarea intersectiei cu str. Barbu Vacarescu, pentru imbunatatirea conditiilor de circulatie la intrarea in Bucuresti de pe autostrada A3.

Concret, lucrarile care vor fi executate in cadrul acestui contract sunt: largirea la 4 benzi a 1,8 km de strada, cate 2 benzi pe sens de cate 3,5m, realizarea trotuarelor cu o latime de 4,5m; reconfigurarea intersectiilor pe care soseaua Fabrica de Glucoza le traverseaza si racordarea la viitoarea intersectie cu sens giratoriu a autostrazii A3 Bucuresti-Ploiesti-Brasov; asigurarea scurgerii apelor pluviale prin realizarea unei canalizari pluviale precum si prin repozitionarea gurilor de scurgere existente; reamenajarea spatiilor verzi; modernizarea iluminatului stradal.

Durata de executie este de 18 luni de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor. Valoarea contractului este de 48.228.719.48 lei.

Etichete: Bucureşti, Fabrica de Glucoză, Șoseaua Fabrica de Glucoză

0/3 COMENTARII
Cristian
28 iun 19:54
+0
VOTURI
-0
Va oferim munca pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com
GEneralul
28 iun 08:56
+0
VOTURI
-0
Mda ... daca nu era sa se ajunga cu A3 la iesirea din Sos. Fabrica de Glucoza nici nu v-ati fi gandit la reabilitare, nu ?
Ce jigodii ordinare cu interesul la tot pasul !
Fox
27 iun 09:56
+0
VOTURI
-0
Nici nu a inceput lucrarea si voi scrieti in titlu "cand va fi gata" !!! NU va e rusine??? Sunteti in stare sa puneti pariu pe apartamentul vostru ca o sa fie gata la termen? Hai ca e sefa voastra iubita si ii publicati fiecare aberatie! Ca toate lucrarile de pana acum au fost finalizate la timp!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE