Soţia fostului primar al Capitalei, Oana Lis: "Nu am avut niciodată atâtea kilograme câte am acum"Oana Lis şi soţul acesteia, Viorel Lis, fostul primar general al Capitalei, au fost invitaţi în emisiunea lui Mihai Morar unde aceasta a fost provocată să se cântărească în direct. Totodată, au fost făcute publice dimensiunile Oanei Lis la bust, talie şi şolduri. 

Sotia fostului primar al Capitalei, Oana Lis: "Nu am avut niciodata atatea kilograme cate am acum" (Foto evzmonden.ro)
Soţia fostului primar al Capitalei, Oana Lis: "Nu am avut niciodată atâtea kilograme câte am acum" (Foto evzmonden.ro)

Mihai Morar a provocat-o pe Oana Lis să se urce pe cântar şi să-şi dezvăluie greutatea. Cu toate că soţia fostului edil al Capitalei nu a părut foarte încântată de cele cerute, s-a cântărit în direct. La momentul respectiv, Oana Lis, cântărea nu mai puţin de 92,6 kilograme.

Ca întreg procesul să fie complet, Mihai Morar a pus-o pe asistenta sa să îi măsoare şi bustul, talia şi şoldurile. Şi fiindcă la o asemenea greutate, nu ai cum să ai dimensiuni de model, vedeta măsura, 110 de centimetri la bust, 97 centimetri în talie şi 118 centimetri în şold, informează AntenaStars.ro.

Mai mult decât atât, pentru că Mihai Morar speră să o determine pe Oana Lis să se apuce de slăbit a decis să-i explice acesteia câte calorii au diferite alimente, dar şi la ce efort trebuie să se supună pentru a le da jos.

Etichete: bust, cântar, greutate, mihai morar, Oana Lis, solduri, talei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE